Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Viorel Cataramă

Viorel Cataramă, exclus din PNL, face plângere contra lui Orban. Cum răspunde șeful partidului

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a susținut, luni seară, referitor la plângerea penală pe care a anunţat că o va face împotriva sa Viorel Cataramă, că aceasta este doar "problema lui".

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 20.08.2018 - 23:58

Ludovic Orban subliniază că Viorel Cataramă a fost sancționat prin excludere conform statutului PNL, pentru că a comis un "delict de opinie" prin atacurile sale împotriva colegilor, informează Mediafax.

Întrebat luni seară la o emisiune difuzată de TVR 1 ce diferenţă este între plângerea penală anunţată de Viorel Cataramă împotriva preşedintelui PNL şi a încă 15 liberali, şi plângerea sa depusă împotriva liderului PSD, Liviu Dragnea, şi a premierului Viorica Dăncilă, Ludovic Orban a răspuns: "Eu cred că există o diferenţă totuşi. Sesizarea pe care am făcut la Parchet împotriva lui Dragnea şi Dăncilă, am făcut-o urma unei decizii a Guvernului care excede clar cadrul constituţional. Elaborarea memorandumului. Nu l-am văzut, pentru că el are character secret. Dragnea a difuzat conţinutul lui".

Acesta a adăugat că decizia în BEx de a îl exclude pe prim-vicepreşedintele PNL Sector 2, Viorel Cataramă, a avut la bază "delictul de opinie", atacurile repetate împotriva conducerii partidului şi a colegilor la diferite posturi de televiziune.

"E problema lui (plângerea penală - n.r.). Delictul de opinie este pedepsit conform statutului, atunci când un membru care nu respect deciziile, care atacă sistematic deciziile partidului. Ce s-ar întâmpla dacă s-ar da liber la înjuratul liderului partidului? Nimeni nu este inpiedicat să se exprime în cadrul partidului. Păi dacă te duci pe televiziuni ca să îţi ataci colegii de partid, să ataci orice decizie a partidului, înseamă că nu te simţi bine în aprtidul respectiv. Aşa e normal (să fie exclus - n.r.)", a explicat Ludovic Orban, luni seară la TVR 1.

 
Pe 7 august, Viorel Cataramă anunţă că va depune plângere penală pe numele liderului PNL Ludovic Orban şi a altor 15 liberali, din forurile de conducere ale formaţiunii, pe motiv că au încercat excluderea sa din partid şi au falsificat rezultatul votului privind nominalizarea viitorului premier propus de PNL.

"Voi înainta o plângere penală împotriva domnilor Ludovic Orban, George Ionescu şi Dinu Gindu pentru fraudarea şi falsificarea rezultatului votului din data de 11 martie din Consiliul Naţional, privind desemnarea candidatului partidului pentru funcţia de premier", a declarat Viorel Cataramă

Comentarii

loading...