Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

VIDEO Klaus Iohannis vrea o dezbatere publică în privinţa proiectului de ţară

Mişcare de forţă a preşedintelui Klaus Iohannis. Şeful statului a făcut anunţul în ură cu câteva momente. Acesta a anunţat că vrea o dezbatere publică în privinţa proiectului de ţară. Chiar dacă nu a spus-o, această dezbatere poate însemna chiar şi un referendum.

Iulian Budușan 0 comentarii

20.03.2018 - 20:04

Mişcare de forţă a preşedintelui Klaus Iohannis. Şeful statului a făcut anunţul în ură cu câteva momente. Acesta a anunţat că vrea o dezbatere publică în privinţa proiectului de ţară. Chiar dacă nu a spus-o, această dezbatere poate însemna chiar şi un referendum. Afirmaţia a fost făcută în faţa oamenilor de afaceri pe care i-a îndemnat să se implice cât mai mult în proiectul de ţară.

"Vă lansez tuturor invitația de a vă implica prin idei și soluții și în legătură cu Proiectul de țară pe care îl voi supune unui proces de consultare publică în lunile care urmează. Eu sunt convins că experiența și viziunea comunității de afaceri sunt active esențiale în materializarea unui proiect de viziune, care să fie centrat pe prosperitate economică, sustenabilitate socială și pe credibilitatea României în lume. Vă felicit, încă o dată, pentru realizările dumneavoastră și vă doresc mult succes în tot ceea ce întreprindeți", a anunţat Klaus Iohannis.

 

Comentarii