14 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăPoliticăUn primar bucureștean taie cablurile suspendate

Un primar bucureștean taie cablurile suspendate

Cu o rată de infectare scăzută față de media pe București, comparativ cu sectorul 1, unde s-a trecut pragul de 8 la mie, primarul sectorului 4, Daniel Băluță, are timp să se ocupe de tăierea cablurilor atârnate pe stâlpi.

“Am reușit să eliberăm încă o intersecție din Sectorul 4 de sub greutatea sutelor de cabluri atârnate de stâlpi, unele dintre ele nefuncționale de ani buni.

Intersecția de la IRA (dintre Olteniței, Vitan Bârzești și Ion Iriceanu) devine astfel a treia răscruce de drumuri cu rețelele de utilități îngropate, după cea de la Apărătorii Patriei și cea de lângă Grand Arena Mall.

De acum, în acestă zonă pot fi refăcute spațiile verzi, parcările și covorul asfaltic, așa cum s-a întâmplat și în cazul altor artere de circulație din sectorul nostru,” a scris primarul sectorului 4 pe pagina sa de facebook.

Primăria condusă de Clotilde Armand are cele mai mici rate de tăieri de cabluri suspendate din București. Dar cea mai mare rată de infectare cu COVID-19, în condițiile în care a redus lucrările de salubrizare.  

Marius Ghilezan
Marius Ghilezan
Marius Ghilezan scrie la “România liberă” din anul 1991. Este reporterul care i-a deconspirat pe celebrul Căpitan Soare, pe Omul Negru de la Rahova, pe Aurel Moiș, “călăul din Christian Tell,” fost torționar comunist, care a trimis șapte țărani din Apateu la moarte, pentru că au refuzat să intre în colectiv. A publicat celebrele stenograme ale întâlnirii lui Mihail Gorbaciov cu Nicolae Ceaușescu. A fost primul jurnalist român post-decembrist care a stat de vorbă cu președintele SUA. Este autorul a nouă cărți.
Cele mai citite

VIDEO. Mesajul transmis de Papa Francisc credincioşilor care sărbătoresc Paştele

Într-un mesaj plin de speranță și încredere, Papa Francisc a transmis un apel puternic la bucurie și pace pentru credincioșii care sărbătoresc Paștele în...

Mii de persoane protestează împotriva lui Vitkor Orban din Ungaria

Mii de maghiari au protestat împotriva premierului naționalist Viktor Orban, în cadrul unui miting organizat cu câteva săptămâni înainte de alegerile europarlamentare și locale...

Numărul pensionarilor a scăzut în luna aprilie 2024, comparativ cu luna precedentă

Un număr de 4.748.274 de pensionari era înregistrat în aprilie 2024 în România, cu 4.274 persoane mai puţine comparativ cu luna precedentă, iar pensia...
Ultima oră
Pe aceeași temă