26.1 C
București
vineri, 19 iulie 2024
AcasăPoliticăUltimele pregătiri pentru votul asupra bugetului. Orban și Cîțu merg la sediul...

Ultimele pregătiri pentru votul asupra bugetului. Orban și Cîțu merg la sediul PNL

La sediul central al PNL se desfășoară, luni, 1 martie, o ședință în care se discută despre proiectul Legii bugetului de stat și despre proiectul Legii bugetului asigurărilor sociale pe anul 2021.

La discuții vor participa, printre alții, președintele PNL și al Camerei Deputaților, Ludovic Orban, precum și premierul Florin Cîțu.

Ulterior, luni la amiază, în plenul Parlamentului vor începe dezbaterile asupra celor două proiecte de lege, urmând ca marți, 2 martie 2021, în plen să aibă loc votul final.

Punctul de vedere al PNL, exprimat inclusiv de liderul partidului, Ludovic Orban, este că ambele proiecte trebuie să fie aprobate, marți, în plenul Parlamentului fără a fi acceptate eventuale amendamente. Aceste amendamente ar putea veni doar din partea parlamentarilor Opoziției, pentru că, în ceea ce privește partidele aflate la guvernare, ele și-au inclus deja punctele de vedere în textele celor două proiecte, a precizat Ludovic Orban.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă