Udrea iese din nou la atac, vizați fiind tot Coldea și Koveși

Elena Udrea revine cu o postare pe contul de Facebook în care spune că, acum trei ani, nu știa nimeni cine este Florian Coldea și că opinia publică credea că fabulzează, în încercarea de a se apăra de acuzațiile care i se aduceau în dosarul Gala Bute.

Iulian Budușan 0 comentarii

Actualizat: 31.01.2018 - 21:04

"Acum fix trei ani, dadeam un interviu fulminant din perspectiva informatiilor care apareau pentru prima data in spatiul public, despre puterea oculta care deja conducea Romania. Asa a aparut numele lui Florian Coldea, la vremea aceea adjunctul directorului SRI si aproape nimeni nu stia cine e.

"Multi au crezut atunci ca este o fabulatie prin care incercam sa ma apar de acuzatiile pe care mi le adusese cu o zi inainte procuroarea Mihaela Iorga Moraru. A doua zi Coldea il vizita pe Ghita la Cheia sa ii ceara socoteala pentru lucrurile pe care mi le dezvaluise, a treia zi incepea scandalul Gala Bute, iar a patra zi Kovesi formula impotriva mea 6 cereri de retinere si arestare"

"Astazi, dupa trei ani, se dovedeste ca am avut dreptate. Unde este Coldea azi? Se pare ca si-a pierdut puterea odata cu functia. Dar Sistemul pe care l-a condus inca exista, chiar daca e pe ultima suta de metri.
Unde sunt eu azi? Dupa trei ani de lupta, inca in ring... Si sunt convinsa ca voi invinge. Dar viata mea a fost pusa intre paranteze, timp de trei ani...
Dincolo de mine, important este insa ce se intampla cu Romania", își încheie postarea Elena Udrea pe contul de Facebook .

 

 

Comentarii