Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Traian Ungureanu, atac la PSD în Parlamentul European

Traian Ungureanu a luat cuvântul în Plenul Parlamentului European de la Strasbourg unde a avut loc o dezbatere privind actualele modificări la legile justiției din România și posibila amenințare la adresa statului de drept.

Share

Iulian Budușan 0 comentarii

Actualizat: 07.02.2018 - 20:19

"PSD susține că face reforma justiției, dar cine poate avea încredere în PSD? Poți lăsa un hoț să stabilească prețurile din magazinele din care fură? Nu... pentru că va declara totul gratuit! PSD a câștigat alegerile după ce a promis bani, prosperitate plus marea cu sarea, însă prima decizie a Guvernului a fost să modifice legi pentru infracțiuni din dosarele liderilor PSD. Abuzul în serviciu a fost șters, iar pragul de la care începe delapidarea a fost mărit. Modificările aduse de PSD fac din procurori anchetatori la mâna șefilor. PSD a schimbat două guverne. Acum anchetați penal sunt membri ai Guvernului. Parlamentul European trebuie să comunice PSD-ului că poate doar ce este legal", a zis Traian Ungureanu.

Maria Grapini a intervenit și a spus: "Las limbajul la o parte, dar vă întreb: dvs. recunoașteți Constituția României? Articolul 61 spune foarte clar că Parlamentul este organul reprezentativ suprem al poporului român și unica autoritate legiuitoare. Legile justiției au fost trecute prin Parlament după o dezbatere publică de luni de zile sau nu?".

Traian Ungureanu a spus: "Cred că legile au fost trecute prin Parlament, dar asta nu rezolvă cu nimic chestiunile asupra cărora trebuie să răspundă Guvernul și PSD. Întrebarea este: de ce atâta grabă? De ce din prima zi de guvernare?".

Comentarii