Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Mihai Diac

Proiectul de testare în Capitală - doar un gest de imagine pentru Firea, consideră Nicușor Dan

Deputatul independent Nicuşor Dan susține că proiectul de testare pentru coronavirus a 11.000 bucureşteni reprezintă "din nou un gest de imagine, fără urmare în realitate" pentru primarul Gabriela Firea.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 11.05.2020 - 12:42

"Primarul Firea vine şi propune astăzi un proiect de testare a 11.000 bucureşteni, pe principiul primul venit, primul servit. Probabil este din nou un gest de imagine, fără urmare în realitate, aşa cum au fost precedentele două iniţiative cu acelaşi obiect. Dacă va fi realizat în această formă, va fi o cheltuire inutilă a 2 milioane lei, rezultatul testării neavând nici relevanţă ştiinţifică (pentru a fundamenta politici publice), nici vreun folos practic", a transmis deputatul Nicuşor Dan într-un comunicat difuzat luni.

Nicușor Dan este candidat la funcția de primar general, la alegerile locale din anul 2020.

Comentarii

loading...