Ludovic Orban (Foto: http://fn24.ro)

Tăriceanu despre Orban: A devenit fata-n casă a statului paralel

Președintele Senatului și al ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat luni că problemele din interiorul DNA, dezvăluite în ultima perioadă, sunt extrem de grave și ar trebui discutate în Parlament.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 13.02.2018 - 10:40

”România e condusă cu dosare penale, deci procuratura e un instrument politic de eliminare a persoanelor vizate, unele incomode… Încercarea de care a vorbit doamna Iorga, fără a da nume, de blocare a unui candidat de prim-ministru care ar fi trebuit să numească pe cineva ministru al Justiției, în speță pe șefa Uniunii Naționale a Judecătorilor e cea mai elocventă dovadă că statul-paralel funcționează și că se încearcă deturnarea votului cetățenilor prin decizii luate în alte sfere de putere. E ceea ce s-ar putea numi o încercare eșuată de lovitură de stat, adică de înlăturare a ordinii constituționale și de aducere la putere a altor persoane, cu forța și prin ignorarea instituțiilor democratice alese de cetățeni”, a declarat liderul Senatului.

”Mi se pare foarte grav, Parlamentul nu poate rămîne indiferent la aceste probleme, va trebui le să discutăm și nu e doar o problemă a coaliției, ci și a partidelor opoziției.
Să nu încercăm să aruncăm aceste probleme în derizoriu pentru că unii au interesul să fie protejați pentru că au diverse procese pe rol, și aici, sigur, fac referire directă la domnul Ludovic Orban, care a devenit un fel de fată-n casă a statului-paralel, împreună cu partidul, executînd toate ordinele murdare pe care aceștia le dau”, consideră Călin Popescu Tăriceanu.

Comentarii