Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Tăriceanu atacă Guvernul pentru că nu asigură protecția personalului medical

Guvernul trebuie să asigure personalului medical toate materialele de protecţie de care are nevoie, locuri de odihnă şi hrană corespunzătoare, înainte de a lua măsuri extreme împotriva celor care pleacă din sistem, susţine preşedintele ALDE, senatorul Călin Popescu-Tăriceanu.

Share

Rl online 0 comentarii

02.04.2020 - 16:08

"Văd că Guvernul Orban se pregăteşte să ia măsuri extreme împotriva doctorilor care pleacă din sistem ca măsură de protest extrem faţă de faptul că sunt trimişi la luptă fără arme (...). Înainte de a lua măsuri de limitare a drepturilor personalului medical, găsiţi soluţii să-i echipaţi corespunzător, să-i hrăniţi şi să le daţi şansa să se odihnească din când în când pentru a fi apţi pentru a lupta pe termen lung", scrie joi Tăriceanu pe Facebook, potrivitAgerpres.

El ţine însă să precizeze că nu are nicio simpatie pentru doctorii care părăsesc "câmpul de luptă".

"Nu am nicio simpatie pentru doctorii care părăsesc câmpul de luptă. Este ca şi cum pompierii care vin să ne stingă incendiul din casă s-ar opri întâi să mănânce de prânz. Deci nu scuz deloc atitudinea acelor puţini care dau bir cu fugiţii", afirmă preşedintele ALDE.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...