15.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăPoliticăStenogramă. Barna și Ghinea pregătesc recuperarea diferenței de voturi față de Cioloș

Stenogramă. Barna și Ghinea pregătesc recuperarea diferenței de voturi față de Cioloș

Dan Barna și Cristian Ghinea le-au solicitat celor din echipa lor care se ocupă de alegerile interne din USR PLUS să opereze în hubspot-ul cu e-mail-urile celor care vota sâmbătă, în turul al doilea.

Vă prezentăm stenograma discuțiilor dintre Barna, Ghinea și echipa USR:

Barna: E un caft în două ture. Noi am ieșit puțin ciufuliți, dar asta nu înseamnă nimic, pentru că diferența s8nt700 de voturi. Dar trebuie să scoatem încă trei mii – trei mi jumătate de voturi curate față de ce am avut până acum, ca să avem.

Ghinea: Asta este o conluzie bună. Deci, zilele următoare focus pe adresle de e-mail, da? Acum, în BN, se va stabili calendarul exact pentru turul doi. Deci, focus pe e-mail-uri și, apoi, focus pe scos oamenii la vot.

Barna: Deci, corectura pe e-mail-uri o faceți direct în hubspot, începând de astăzi. Toate care le verificați și vedeți ăia care au zis că n-au primit… Mai uitați-vă o dată, poate e un spațiu în plus, vreun că..t care nu se vede din prima! Deci, corectura se face în hubspot, pentru că încărcarea registrului se va lua din hubspot cu adresele care vor fi în hubspot sâmbătă, când dăm drumul la vot.

Ghinea: Refaceți, uitați-vă pe listele ălora care nu au votat și corectați, voi, dacă aveți acces  la hubspot! Corectați adresa de e-mail!

Barna: E prima bătălie care nu ne iese din prima, ceea ce înseamnă că e caft pe bune, nu se dă nimenea bătut. Dacă suntem montați și tragem de fiecare coleg, cred c-o să ne iasă. Deci, nu există altă opțiune.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Adrian Oianu, fost consilier local PNL, s-a înscris în PER și face echipă cu Dan Podaru

Fostul consilier local al sectorului 1 din partea PNL Adrian Oianu s-a înscris în Partidul Ecologist Român și va face echipă cu candidatul acestei...

Astăzi începe vacanța de Paște. Când se întorc la școală elevii

Elevii vor intra de vineri în vacanţă, după finalizarea cursurilor, şi se vor întoarce în şcoli miercuri, 8 mai, potrivit calendarului aprobat de Ministerul...

Cultură de canabis, descoperită într-o comună din Călărași. Un bărbat a fost reținut de procurorii DIICOT

Un bărbat a fost reţinut, joi, de procurorii DIICOT, după ce ar fi iniţiat şi dezvoltat, într-o comună din judeţul Călăraşi, două culturi de...
Ultima oră
Pe aceeași temă