21.3 C
București
duminică, 28 aprilie 2024
AcasăPoliticăStatele Unite vor desființa vizele pentru români din anul 2025, susține premierul...

Statele Unite vor desființa vizele pentru români din anul 2025, susține premierul Ciolacu

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, cu prilejul vizitei sale în SUA, că Statele Unite vor renunța să mai ceară vize cetățenilor români începând cu anul 2025.

Șeful Guvernului României a făcut această estimare într-o postare pe internet, imediat după ce s-a întâlnit cu reprezentanții ai comunității de români care trăiește în SUA.

“Sunt convins că diaspora noastră din America ne va ajuta să atingem unul dintre marile obiective naționale: românii să poată călători fără vize în SUA, prin programul Visa Waiver, începând din 2025!”, a scris, pe facebook, premierul Marcel Ciolacu.

Acest mesaj a fost postat pe internet în jurul orei 12 (ora României), în data de 4 decembrie 2023. În această zi, în Statele Unite, premierul României ar urma să aibă întâlniri cu secretarul de stat al SUA și cu secretarul Apărării al SUA.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Mișcare surprinzătoare a Bursei de la București

Bursa de Valori Bucureşti (BVB) a câştigat peste 5,6 miliarde de lei la capitalizare în această săptămână, în timp ce valoarea tranzacţiilor cu acţiuni...

CSM Bucureşti – Metz 24-27. „Tigroaicele”, aproape de eliminarea din Liga Campionilor

Formația de handbal feminin CSM Bucureşti este foarte aproape de eliminarea din Liga Campionilor, după ce a pierdut prima manșă a sferturilor de finală...

Meme Stoica a stabilit cine e cel mai bun atacant român. “El e!”

FCSB este noua campioană a Superligii. Echipa patronată de Gigi Becali a câștigat titlul, după ce a învins-o pe Farul lui Hagi, scor 2-1. David...
Ultima oră
Pe aceeași temă