Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Eduard Hellvig (Foto: Arhivă)

SRI îşi ţine bilanţul în şedinţă secretă. Participă preşedintele Iohannis

SRI îşi ţine bilanţul anual într-o şedinţă cu uşile închise, programată luni, fără accesul presei, ceea ce reprezintă o premieră în istoria acestei instituţii.

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 26.03.2018 - 11:53

Bilanţul activităţii SRI pentru anul 2017 se desfăşoară luni, 26 martie, într-o şedinţă cu uşile închise, fără accesul reprezentanţilor mass-media.

Potrivit unor informaţii neoficiale, la această reuniune participă şi preşedintele Klaus Iohannis.

Anunţul referitor la bilanţul SRI a fost făcut de senatorul PSD Claudiu Manda, preşedintele Comisiei parlamentare de control asupra activităţii SRI. Manda a fost întrebat când s-ar putea prezenta directorul SRI, Eduard Hellvig, în faţa Comisiei SRI.

"Probabil cel mai târziu marţi, având în vedere că luni este, din câte ştiu, ziua de bilanţ al SRI”, a răspuns Claudiu Manda.

În ultimii ani, reuniunile SRI de bilanţ anual aveau două componente, programate în aceeaşi zi. La una dintre cele două componente ale bilanţului SRI - cea în care se difuzau informaţii neclasificate - erau invitaţi şi reprezentanţi ai mass-media.

Comentarii