Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Singura întrebare cu adevărat incomodă, la dezbaterea regizată de Iohannis, a venit din public

Pentru că a dorit să primească și întrebări neregizate, Klaus Iohannis s-a orientat către spectatorii prezenți în sală. Decizie greșită! Un spectator nemulțumit i-a adresat, probabil, singura întrebare cu adevărat incomodă.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 19.11.2019 - 21:50

La finalul dezbaterii de la Biblioteca Centrală Universitară, de marţi seara, preşedintele Klaus Iohannis, care a fost şi moderatorul evenimentului, a decis să ia câteva întrebări din sală.

Iniţiativa s-a dovedit a fi una neinspirată pentru preşedinte, care a avut parte poate de singura întrebare incomodă. 

"Aş dori să vă întreb de ce nu aţi ales să invitaţi şi nişte jurnalişti care să vă pună nişte întrebări incomode. Subiectele sunt ştiute: problema caselor, problema conferinţelor de presă pe care nu le-aţi ţinut de-a lungul mandatului. De ce nu aţi invitat şi nişte jurnalişti care să vă pună în dificultate?", a întrebat un spectator.

"Eu cred că au fost întrebări de substanţă", a răspuns Klaus Iohannis.

 

Comentarii