Sursa foto: Facebook

Se înmulțesc retragerile de la prezidențiale. Cine mai face pasul înapoi

În ultima zi pentru depunerea candidaturilor la alegerile prezidențiale, candidații încep să se retragă pe capete. După Liviu Pleșoianu, și Andrei Valentin Stoican face acest lucru.

Filip-Mihael Bodoc 0 comentarii

Actualizat: 22.09.2019 - 12:46

Trimisul Mişcării Naţionale Române la alegeri şi-a retras în această dimineaţă candidatura la prezidenţiale. El susține că a strâns peste 170.000 de semnături, dar a refuzat să accepte oferte de pe piața neagră a semnăturilor pentru a ajunge la necesarul de 200.000.

„Nu-mi voi depune candidatura. Nu vreau să intru în competiţia prezidenţială printr-o fraudă. Am reuşit să strâng 172.893 de semnături. Astăzi, până la ora 24, mai aştept din Suceava, Maramureş şi Teleorman încă aproximativ 5.500. Evident, nu sunt suficiente. Dar sunt semnături asumate. Eu sunt mândru de ele şi pentru asta le mulţumesc tuturor celor care s-au implicat şi au crezut în mine. Înţeleg frustrarea lor. Dar - din respect pentru mine şi pentru ei – am refuzat să accept ofertele de ultimă oră de pe piaţa neagră a semnăturilor.

 Am 42 de ani, am un crez politic împărtăşit cu aproape 200.000 de români, iar munca noastră de strângere de semnături a fost un impresionant exerciţiu democratic. Îi asigur pe toţi că acesta nu e sfârşitul, ci abia începutul. Un început construit pe corectitudine şi adevăr!”, arată Andrei Valentin Stoican.

Comentarii