Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Scandalurile de pe malurile Dâmboviței s-au mutat în Parlamentul European

Cristian Preda și Victor Boștinaru au avut un schimb de replici în Parlamentul European, la dezbaterea privind legile justiției din România.

Share

Iulian Budușan 0 comentarii

Actualizat: 07.02.2018 - 20:10

"Nu avem o țară de mâna a doua, dar avem un Guvern de mâna a șaptea. Dacă nu ar fi fost așa, astăzi ar fi fost aici premierul României. Când a fost învestită în funcție, Viorica Dăncilă a fost prezentată ca o persoană cheie în dialogul cu instituțiile europene. Când avea ocazia să apere Guvernul, stă acasă de frică! Nu înțeleg ce caută aici domnul Tudorel Toader. În general, atitudinea Guvernului român este de dispreț față de Comisia Europeană. (...) PSD și ALDE apără plagiatul, corupția, promovând analfabeți! Este o situație în care nu pot să întreb decât: 'nu vă e rușine, PSD-iștilor?'", a zis Cristian Preda.

"Domnule Preda, ați ascultat discursul fostului dvs patron politic, Băsescu, referitor la legile justiției? E cel care v-a inventat și apoi v-a abandonat! Ce a spus Băsescu despre legile justiției din România?", a zis Victor Boștinaru.

"Sunt obișnuit cu atacul la persoană, dar nu sunt obișnuit cu faza în care PSD-iștii care au făcut din Băsescu răul absolut acum îl mobilizează în lupta lor împotriva statului de drept. Știu că ei nu au nicio limită! Cred că trebuie să fim onești și coerenți. Nu putem spune acasă un lucru și aici contrariul. Îi apărați pe corupți! Apăreți public cu oameni condamnați. Ați pus în Guvern: analfabeți și oameni care trebuie să răspundă pentru furturi de miliarde", a replicat Preda.

Comentarii

loading...