Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Ludovic Orban (Foto: Arhivă)

Săftoiu îi scrie lui Orban: Ludovic, puterea e întotdeauna cel mai bun test pentru caracter

Deputata PNL Adriana Săftoiu i-a scris un mesaj pe Facebook preşedintelui PNL Ludovic Orban, după ce acesta a anunţat că BEx a decis excluderea din partid a senatorului Daniel Zamfir şi demiterea conducerii filialei PNL Sector 3, informează Mediafax.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

29.03.2018 - 09:30

În acest mesaj, Adriana Săftoiu îi explică liderului PNL că "puterea e întotdeauna cel mai bun test pentru caracter".

"Colegii mei consideră că e mult mai important să participe la şedinţe de partid, mai ales când trebuie excluşi unii colegi (vai, dragă Ludovic, cât de critic ai fost la adresa foştilor preşedinţi Tăriceanu şi Antonescu), decât la activitatea parlamentară! E pernicios şi modul în care suprapunem şedinţele de partid peste activitatea parlamentară, dar şi modul în care sunt motivate excluderile! Sunt motive mult mai serioase, decât cele imputate colegilor propuşi acum pentru excludere, care ar trebui să ne facă să lăsam capul in jos! Cam atâţia mai eram în plen la finalul şedinţei! Până acum, nu m-am înşelat în predicţii. Când spuneam că alianţa cu PSD, adica USL, e o minciună pe termen scurt pentru PNL, şi că niciodată Crin Antonescu nu va fi nominalizat ca şi candidat al acestei alianţe...am fost exclusă din PNL. Am lăsat scorul, în plic închis, unui coleg PNL. Ne-am reîntâlnit în 2014 şi a oferit cafeaua turcească. Am lăsat şi astăzi un plic închis pentru 2019. Aş vrea sa pierd. Dar, şi după ziua de astăzi, şanse mici. Ludovic, puterea e întotdeauna cel mai bun test pentru caracter. Inclusiv pentru cei care acum îţi recită partitura", a scris Adriana Săftoiu, pe Facebook.

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, că BEx a decis excluderea din partid a senatorului PNL Daniel Zamfir şi demiterea conducerii filialei Sector 3 - a preşedintelui Florin Alexe şi a Biroului permanent.

„Am luat decizia în Biroul Executiv de a-l exclude pe senatorul Daniel Zamfir din PNL. Va fi supusă validării Consiliului Naţional, la prima reuniune. Am luat decizia de a demite conducerea filialei Sector 3, a preşedintelui şi a Biroului permanent al Sectorului 3”, a declarat preşedintele PNL, Ludovic Orban.

 

Comentarii

loading...