S-au înscris șase candidați pentru Cotroceni. Mai este așteptat Cumpănașu

Duminică, 22 septembrie, este ultima zi până la care pot fi depuse candidaturi pentru alegerile prezidențiale din România din anul 2019.

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 22.09.2019 - 19:33

Biroul Electoral Central (BEC) a anunțat că a validat, duminică, înregistrarea candidaturilor lui Klaus Iohannis, Dan Barna, Mircea Diaconu şi Kelemen Hunor pentru alegerile prezidenţiale din anul 2019.

BEC a precizat, pe de altă parte, că a respins înregistrarea candidaturii lui Miron Cozma, motivul invocat fiind acela că, din totalul celor 309.656 de semnături depuse pentru el, peste 270.000 de semnături erau în realitate doar fotocopii.

Până acum au fost depuse șase candidaturi pentru alegerile prezidențiale. Duminică seară se așteaptă să se prezinte pentru a-și depune candidatura și Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu.

Dintre politicienii care doreau să participe la cursa pentru Cotroceni, Florentin Pandele, primarul din Voluntari, a anunțat că renunță să candideze, întrucât nu vrea să-i creeze probleme soției lui, Gabriela Firea, care a revenit în PSD și este implicată în campania electorală a acestui partid.

Comentarii