27.8 C
București
marți, 23 iulie 2024
AcasăPoliticăRovana Plumb va fi șefa femeilor din PSD, după ce Viorica Dăncilă...

Rovana Plumb va fi șefa femeilor din PSD, după ce Viorica Dăncilă a fost aleasă președinte executiv

”Organizaţia de femei este una dintre cele mai puternice organizaţii din Europa şi cea mai puternică organizaţie de femei din România, de aceea am considerat că în calitate de preşedinte interimar trebuie să fie cineva care este devotat acestei organizaţii şi care să fie acceptat de organizaţia de femei. Propunerea pe care o fac domnului preşedinte (Liviu Dragnea, n.r.) este Rovana Plumb”, a spus Viorica Dăncilă, actuala șefă a Organizației de femei, la Sala Palatului, la finalul congresului extraordinar al PSD.

Viorica Dăncilă a făcut această declarație imediat după ce președintele PSD, Liviu Dragnea, i-a cerut să o facă o propunere pentru funcția de conducere a femeilor din PSD, ca urmare a faptului că Viorica Dăncilă a fost promovată președinte executiv.

Viorica Dăncilă a adăugat că alegerea ei în funcţia de preşedinte executiv al PSD „va face legătura foarte bună” între Guvernul României şi PSD, pentru că ea, în calitate de șef al Executivului, va face doar să pună în practică programul pe care românii l-au votat în anul 2016.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă