6.2 C
Bucharest
Tuesday, 28 November 2023
HomePoliticăPSD Olt şi Vâlcea îl susţin pe Liviu Dragnea

PSD Olt şi Vâlcea îl susţin pe Liviu Dragnea

“PSD Olt îşi manifestă susţinerea pentru preşedintele PSD, Liviu Dragnea, atât pentru funcţiile politice cât şi pentru cele administrative”, se arată într-un comunicat de presă al liderului organizaţiei judeţene de partid, Paul Stănescu.

El a afirmat că sentinţa pronunţată de ÎCCJ “are un grad ridicat de incertitudine” şi un “substrat politic puternic”.

“Avem de partea noastră votul electoral şi un program de guvernare la care nu renunţăm, în ciuda bruiajelor venite din partea unor formaţiuni politice minore, care nu reuşesc niciodată vreun succes electoral, dar se pricep de minune să creeze zgomot şi scandal; care nu înţeleg că democraţia presupune câştigarea alegerilor la urne, prin vot liber şi că puterea nu se câştigă prin jocuri de culise şi diversiuni. Decizia de aseară, de altfel cu un grad ridicat de incertitudine, având în vedere faptul că există o opinie separată în completul de judecată, are un substrat politic puternic, care legitimează discursul organizaţiei noastre, din ultima vreme. Este o decizie în primă instanţă, iar Constituţia ne obligă să credem în prezumţia de nevinovăţie a oricărui cetăţean român”, a declarat Paul Stănescu, citat în comunicat.

Preşedintele PSD Liviu Dragnea este susţinut şi de organizaţia PSD Vâlcea, al cărui lider, Constantin Rădulescu, a subliniat că “prezumţia de nevinovăţie prevalează unei sentinţe care face obiectul unui apel”.

“Nu! Nu este benefică nimănui… ura! România şi românii trebuie să meargă înainte respectând Constituţia şi legile ţării! Dincolo de orice ambiţie politică partidele trebuie să guverneze în logica binelui şi respectând votul popular! Românii au votat PSD şi un program de guvernare orientat cu faţa către cetăţean! Practicienii în drept şi legea statuează că într-o societate normală prezumţia de nevinovăţie prevalează unei sentinţe care va face obiectul unui apel. Noi … PSD şi Liviu Dragnea trebuie să mergem mai departe în îndeplinirea obiectivelor de guvernare pentru care romanii ne-au votat!”, a postat pe Facebook preşedintele PSD Vâlcea.

Cele mai citite

Reporter ciuciulete, în umbra celui mai frumos Brad din Europa

După ce site-ul “European Best Destinations,” afiliat Comisiei Europene, a declarat Bradul de Crăciun din Craiova "cel mai frumos din Europa," am plecat la...

Fără frigidere și aparate de aer condiționat cu freon

Frigiderele și aparatele de aer condiționat cu freon vor fi interizse de către Uniunea Europeană. La acestea se adaugă și instalațiile de aer...

Cel mai important obiectiv de infrastructură rutieră din Capitală se apropie de final. Pasajul Europa Unită din Sectorul 4 devine un ”bulevard” verde!

Se numără zilele până când vom circula pe cel mai nou pasaj rutier suprateran din Capitală. Cu o lungime de aproximativ 700 de metri,...
Ultima oră
Pe aceeași temă