Premierul Cîțu își dorește, cât mai curând, o întâlnire cu cancelarul german Angela Merkel

Prim-ministrul este de părere că relațiile de colaborare între România și Germania sunt extrem de importante la nivelul Uniunii Europene.

Eugen Cișmașu 0 comentarii

Actualizat: 09.01.2021 - 09:39

Premierul Florin Cîţu a afirmat vineri că mesajul transmis de cancelarul german Angela Merkel, în primele zile ale mandatului său de prim-ministru, este reconfirmarea relaţiei speciale, cu caracter strategic, între România şi Germania.

''Mesajul transmis de doamna cancelar Angela Merkel, în primele zile ale mandatului de prim-ministru, este reconfirmarea relaţiei speciale, cu caracter strategic, între România şi Germania. O relaţie bazată pe valorile comune europene şi pe cooperarea economică foarte puternică. Pandemia provocată de COVID-19 ne-a dovedit încă o dată cât este de importantă colaborarea la nivelul Uniunii Europene şi că doar împreună putem trece cu bine criza sanitară'', se arată pe pagina de Facebook a Guvernului.

Premierul Cîţu spune că îşi doreşte cât mai curând o întrevedere cu Angela Merkel.

''M-aş bucura ca situaţia pandemică să permită cât mai curând o întrevedere cu doamna cancelar Angela Merkel, de îndată ce situaţia epidemiologică va face posibil acest lucru'', a precizat Florin Cîţu.

Comentarii