Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Predoiu la Congresul PNL-PDL: Domnule Ponta, ceasul dumneavoastră a început să ticăie, în 26 iulie, la două fără zece

"Unirea noastră în sala Unirii din Palatul Parlamentului înseamnă ruperea definitivă de trecutul comunist şi post-comunist", a mai arătat Predoiu. El a menţionat că primul pas este fuziunea PDL cu PNL, iar al doilea pas este "cucerirea Coroceniului".

Share

Paul Filimon 0 comentarii

Actualizat: 26.07.2014 - 14:55

Prim-vicepreşedintele PDL Cătălin Predoiu a spus, sâmbătă, la Convenţia de fuziune între PDL şi PNL, că "în 26 iulie, ora două fără zece, a inceput să bată ceasul victoriei PNL", informează Mediafax. Predoiua a mai spus că de astăzi, sâmbătă, ceasul lui Victor Ponta a început "să ticăie".

"Unirea noastră în sala Unirii din Palatul Parlamentului înseamnă ruperea definitivă de trecutul comunist şi post-comunist", a mai arătat Predoiu. El a menţionat că primul pas este fuziunea PDL cu PNL, iar al doilea pas este "cucerirea Coroceniului".

El a vorbit delegaţilor celor două partide, PNL şi PDL, despre măsurile care trebuie luate pentru economia socială de piaţă, dar şi pentru solidaritatea socială, despre elaborarea legilor pentru IMM-uri, "legi drepte", despre asigurarea independenţa justiţiei şi despre nevoia de încredere în magistraţi.

 

Citește totul despre:

Comentarii

loading...