Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Eugen Nicolicea: Discuţiile tehnice pe Codul fiscal au avut succes. Urmează dezbaterile politice

Reprezentanţii partidelor propun, în urma discuţiilor tehnice de joi, ca noul Cod Fiscal să prevadă o o scădere a TVA în trepte, respectiv 20% de la 1 ianuarie 2016 şi 19% de la începutul lui 2017.

Share

Paul Filimon 0 comentarii

Actualizat: 20.08.2015 - 12:52

Eugen Nicolicea, ministrul delegat pentru relaţia cu Parlamentul, a declarat, joi, că discuţiile tehnice pe marginea modificărilor la Codul Fiscal "au avut succes", iar acum urmează dezbaterile politice, însă formaţiunea pe care o reprezintă consideră că există deja un consens, anunţă Mediafax.

"Acele dezbateri politice şi rezultatul final vor fi făcute între partide. Noi am discutat din punct de vedere tehnic, am văzut impactul şi am socotit că aceste propuneri fac ca temerile privind nesustenabilitatea Codului fiscal să nu mai existe", a declarat Nicolicea, adăugând că "discuţiile au avut succes".

"Este necesar un consens politic al tuturor partidelor parlamentare, care se pare că tocmai s-a obţinut", a mai declarat şi senatorul UNPR Haralambie Vochiţoiu, prezent la negocieri.

Reprezentanţii partidelor propun, în urma discuţiilor tehnice de joi, ca noul Cod Fiscal să prevadă o o scădere a TVA în trepte, respectiv 20% de la 1 ianuarie 2016 şi 19% de la începutul lui 2017. Eugen Nicolicea a menţionat, la finalul întâlnirii de la Palatul Parlamentului, că au fost propuse mai multe modificări la Codul Fiscal, acestea urmând să se constituie în amendamente la proiect.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...