19.5 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăPoliticăPalatul Cotroceni, iluminat în culoarea roz

Palatul Cotroceni, iluminat în culoarea roz

Ziua Internațională a luptei împotriva cancerului de sân este marcată de Administrația Prezidențială pentru al șaselea an consecutiv.

La 1 octombrie este marcată, anual, Ziua Internațională a luptei împotriva cancerului de sân – cea mai frecventă formă de cancer la femei.

Administrația Prezidențială se alătură, pentru al șaselea an consecutiv, eforturilor internaționale de informare și conștientizare privind această afecțiune și provocările pentru persoanele diagnosticate cu cancer de sân.

Cu această ocazie, Palatul Cotroceni va fi iluminat în culoarea roz, astăzi, 1 octombrie 2021, începând cu ora 19:00.

“Preocuparea Președintelui României pentru lupta împotriva cancerului este constantă și promovarea unei politici de prevenție rămâne o prioritate a agendei prezidențiale de sănătate. Astfel, Administrația Prezidențială lansează un apel pentru adoptarea unui stil de viață sănătos, responsabil și pentru concentrarea eforturilor pentru prevenție și o diagnosticare precoce a bolii”, se arată într-un comunicat de presă al Administrației Prezidențiale, remis cotidianului național “România liberă”.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Momente jenante cu un cunoscut prezentator TV din Marea Britanie în timpul unei emisiuni

Rageh Omaar, în vârstă de 56 de ani, a prezentat vineri emisiunea News At Ten de la ITV News. El s-a comportat ciudat în...

Motivul incredibil pentru care Kristi Noem, om politic din SUA, și-a ucis câinele

Kristi Noem a spus că a relatat întâmplarea pentru a demonstra că este dispusă să facă lucruri care sunt „dificile şi urâte” atât în...

Ungaria a rămas în urma României la PIB-ul pe cap de locuitor

"România a întrecut Ungaria la PIB-ul pe cap de locuitor, iar românii sunt cu mult înaintea maghiarilor la consum", scrie, într-o analiză pentru Portfolio.hu,...
Ultima oră
Pe aceeași temă