Organizația PNL Nehoiu s-a mutat cu totul la PMP

Organizaţia PNL Nehoiu a trecut la PMP, se arată într-un comunicat de presă semnat de doi parlamentari PMP, deputatul Adrian Mocanu şi senatorul Dorin–Valeriu Bădulescu.

Iulian Budușan 0 comentarii

Actualizat: 31.03.2018 - 16:34

”Începând de vineri, 30 martie, Organizaţia PNL Nehoiu, în frunte cu preşedintele şi consilierul orăşenesc Radu Bularcă, a trecut la PMP. 17 din cei 20 de membri ai biroului executiv orăşenesc şi 120 de membri de partid au decis să dea curs invitaţiei noastre de a unifica dreapta într-o singură forţă care să acţioneze pentru binele cetăţenilor. Noi luptăm pentru obiective cu adevărat importante, proiecte în jurul cărora avem siguranţa că ni se vor alătura mai mulţi colegi de dreapta”, se arată în comunicatul PMP.

Potrivit sursei citate, unul dintre obiective este revenirea la alegerea primarilor în două tururi, ”întrucât acest lucru conferă legitimitate actului de guvernare locală”.

”PMP este singurul partid care face opoziţie faţă de actuala guvernare şi care are curajul de a spune lucrurilor pe nume. Este momentul în care trebuie să arătăm că politica este altfel şi îi aşteptăm lângă noi şi pe ceilalţi colegi care vor să se alăture acestui demers”, se mai arată în comunicatul celor doi parlamentari.

Comentarii