13.9 C
Bucharest
Saturday, 2 December 2023
HomePoliticăOrganizația PNL Nehoiu s-a mutat cu totul la PMP

Organizația PNL Nehoiu s-a mutat cu totul la PMP

”Începând de vineri, 30 martie, Organizaţia PNL Nehoiu, în frunte cu preşedintele şi consilierul orăşenesc Radu Bularcă, a trecut la PMP. 17 din cei 20 de membri ai biroului executiv orăşenesc şi 120 de membri de partid au decis să dea curs invitaţiei noastre de a unifica dreapta într-o singură forţă care să acţioneze pentru binele cetăţenilor. Noi luptăm pentru obiective cu adevărat importante, proiecte în jurul cărora avem siguranţa că ni se vor alătura mai mulţi colegi de dreapta”, se arată în comunicatul PMP.

Potrivit sursei citate, unul dintre obiective este revenirea la alegerea primarilor în două tururi, ”întrucât acest lucru conferă legitimitate actului de guvernare locală”.

”PMP este singurul partid care face opoziţie faţă de actuala guvernare şi care are curajul de a spune lucrurilor pe nume. Este momentul în care trebuie să arătăm că politica este altfel şi îi aşteptăm lângă noi şi pe ceilalţi colegi care vor să se alăture acestui demers”, se mai arată în comunicatul celor doi parlamentari.

Cele mai citite

Conacul în care s-a hotărât Unirea, preluat de la Academia Română de CJ Galați, pentru restaurare

După zeci de ani în care a fost sediu IAS, loc de petreceri ale activiștilor PCR și motel „2 stele”, Conacul de la...

Ministrul Culturii: “Marile studiouri americane sunt interesate să revină în România”

Ministrul Culturii, Raluca Turcan, dezvăluie că marile studiouri americane manifestă un interes semnificativ pentru revenirea în România. "Marile studiouri americane sunt interesate să revină în...

Ciolacu, despre obiectivele vizitei sale în SUA

Premierul Marcel Ciolacu va discuta cu partenerii americani, în cadrul vizitei pe care o efectuează în Statele Unite, începând de duminică până miercuri, despre...
Ultima oră
Pe aceeași temă