Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

,,Nimeni nu e nimeni” pe Nașul Tv. Gabriela Călițescu în dialog cu actual Ministru al Sănătății

Nașul TV VIDEO Ministrul Sănătății NELU TĂTARU ÎNTRE VORBE ȘI REALITATE

Share

Redacția Online 0 comentarii

Actualizat: 27.03.2020 - 14:42

,,VĂ voi prezenta acum un material care ar trebui sa facă nu numai înconjurul României ci și Înconjurului unei LUMI în plină criză a Coronavirusului.

Dl NELU TĂTĂRU, secretar de Stat în Ministerul Sănătății, la acea oră, MINISTRUL SĂNĂTĂȚII, la această oră, făcea, acum aproximativ o lună, declarații care ne linișteau pe noi, toți românii: “Totul e sub control”/ Spitalele sunt pregătite și echipate cu de toate”. Astăzi știm cu toții că lipsa echipamentelor de protecție din spitale este acută ți tot sistemul medical a fost pus și este în continuare pus în pericol din cauza inconstienței celor care decid. Haideți să vedeți demonstrația, cu vorbele proprii ale actualului MINISTRU AL SĂNĂTĂȚII, NELU TĂTARU, numit în funcție chiar astăzi!

Jurnalist, Nașul TV, Gabriela Călițescu

 

Comentarii