Ludovic Orban îi acuză pe adversarii electorali din PSD că mituiesc alegătorii

Ludovic Orban a spus la un miting electoral desfășurat duminică la Călărași că există anumiți indivizi în PSD care plătesc diverse sume de bani pentru a-i convinge pe oameni să voteze cu social-democrații la alegerile locale din 27 septembrie.

Share

Petronel Tudor 0 comentarii

Actualizat: 13.09.2020 - 14:50

Ludovic Orban a făcut acuzații grave la adresa adversarilor din PSD despre care a spus că scot din buzunare anumite sume de bani pentru a-i determina pe oameni să le aleagă candidații.

„Sunteţi o filială performantă, sunteţi oameni care aţi câştigat competiţiile electorale şi le-aţi câştigat pe bine, nu aşa cum vor unii să câştige competiţiile electorale umblând cu chimirul plin şi la miez de noapte scoţând din chimir diferite bancnote pentru a-i cumpăra pe aceia care altfel nu pot fi convinşi să voteze cu PSD. Chiar dacă sunt unii care umblă cu chimirul plin, eu sunt convins că locuitorii din Călăraşi nu sunt de vânzare, ştiu cine a făcut lucruri pentru ei şi nu vor avea altă opţiune decât candidaţii PNL.”, a declarat Ludovic Orban, preluat de News.ro.

Comentarii