8.7 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăPoliticăKlaus Iohannis a semnat decretele de eliberare din funcție a miniștrilor USR...

Klaus Iohannis a semnat decretele de eliberare din funcție a miniștrilor USR PLUS

Președintele României a semnat decretele de numire a celor 5 miniștri interimari PNL, informează Administrația Prezidențială.

Președintele Klaus Iohannis a semnat următoarele decrete:

  • Decret prin care se ia act de demisia lui Dan Barna, viceprim-ministru
  • Decret prin care se ia act de demisia lui Cristian Ghinea, ministrul investițiilor şi proiectelor europene
  • Decret de desemnare a lui Florin Cîţu, prim-ministru, ca ministru al investițiilor şi proiectelor europene, interimar
  • Decret prin care se ia act de demisia lui Cătălin Drulă, ministrul transporturilor
  • Decret de desemnare a lui Dan Vîlceanu, ministrul finanțelor, ca ministru al transporturilor, interimar.
  • Decret prin care se ia act de demisia lui Claudiu Năsui, ministrul economiei Decret de desemnare a lui Virgil Popescu, ministrul energiei, ca ministru al economiei, interimar.
  • Decret prin care se ia act de demisia lui Ciprian Teleman, ministrul cercetării, inovării şi digitalizării Decret de desemnare a lui Tánczos Barna, ministrul mediului, ca ministru al cercetării, interimar.
  • Decret prin care se ia act de demisia Ioanei Mihăilă, ministrul sănătății
  • Decret de desemnare a domnului Cseke Attila Zoltán, ministrul dezvoltării, lucrărilor publice şi administraţiei, ca ministru al sănătăţii, interimar.

USR PLUS deţinea în Guvern portofoliile Justiţiei, Sănătăţii, Cercetării, Proiectelor Europene, Transporturilor şi Economiei.

Astfel, din cabinetul Cîțu au demisionat vicepremierul Dan Barna, ministrul sănătății, Ioana Mihăilă, ministrul transporturilor, Cătălin Drulă, ministrul economiei, Claudiu Năsui, ministrul cercetării, Ciprian Teleman, și ministrul proiectelor europene, Cristian Ghinea.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 773: SUA anunță un ajutor militar de 6 miliarde dolari pentru Kiev. VIDEO

Ministrul american al Apărării, Lloyd Austin, a anunţat o nouă componentă de asistenţă militară pentru Ucraina în valoare de şase miliarde de dolari, într-un...
Ultima oră
Pe aceeași temă