Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Ploaie de sanctiuni ale CNA

CNA a sanctionat postul de televiziune National TV cu amenda de 10.000 RON pentru difuzarea in principalele buletine de stiri a unor reportaje-reclama privind "Izvorul Minunilor". Consiliul a retinut faptul ca produsului i s-a facut reclama in ...

Share

Rl online 0 comentarii

13.01.2006 - 00:00
CNA a sanctionat postul de televiziune National TV cu amenda de 10.000 RON pentru difuzarea in principalele buletine de stiri a unor reportaje-reclama privind "Izvorul Minunilor". Consiliul a retinut faptul ca produsului i s-a facut reclama in alt tip de emisiune decat este permis si i s-au atribuit calitati terapeutice prin asociere cu sfintirea "Izvorului Minunilor" de la Stana de Vale cu prilejul sarbatorii Boboteaza. Si posturile de televiziune TVR 1, Antena 1, Pro TV, Prima TV, National TV au fost sanctionate cu somatie publica pentru incalcarea legislatiei privind protectia demnitatii umane si a dreptului la propria imagine pentru ca au transmis imagini din locuinta artistului Gica Petrescu fara acordul acestuia. Postul OTV a fost sanctionat cu o amenda de 2.500 RON intrucat a difuzat pe croll un text referitor la SMS pentru Astro cu pret fara TVA.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...