Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

PD, membru al PPE de la 1 ianuarie 2007

Grupul de lucru numarul trei al Partidului Popular European (PPE) a decis sa recomande Biroului Politic al formatiunii sa acorde PD calitatea de membru asociat, astfel ca de la 1 ianuarie 2007 Partidul Democrat va deveni membru cu drepturi ...

Share

Rl online 0 comentarii

19.09.2006 - 00:00
Grupul de lucru numarul trei al Partidului Popular European (PPE) a decis sa recomande Biroului Politic al formatiunii sa acorde PD calitatea de membru asociat, astfel ca de la 1 ianuarie 2007 Partidul Democrat va deveni membru cu drepturi depline, a anuntat ieri vicepresedintele PD, Sorin Frunzaverde. "PD a fost acceptat ca membru asociat in PPE, cea mai inalta pozitie in aceasta formatiune europeana pentru un partid dintr-o tara care nu este membra UE, pe baza politicilor duse, care sunt in deplina concordanta cu doctrina populara europeana", a opinat si ministrul Integrarii, Anca Boagiu. Potrivit acesteia, decizia grupului de lucru al PPE reprezinta "o recunoastere a rolului pe care PD il joaca in Romania, o recunoastere a eforturilor depuse atat in ceea ce priveste pregatirea Romaniei pentru a deveni stat membru al UE la 1 ianuarie 2007, cat si in ceea ce priveste descentralizarea, desecretizarea dosarelor Securitatii si democratizarea Romaniei".

Citește totul despre:

Comentarii

loading...