Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Jigniri grave aduse de un deputat românilor, într-un interviu pentru rușii de la TASS. Miron Ignat: Se spală în troacă. Doar lipovenii sunt muncitori

Deputatul Miron Ignat, reprezentantul, în Parlament, al rușilor lipoveni a afirmat, într-un interviu pentru presa rusă, că "românii se spală în troacă", potrivit B1.

Share

Iulia Iancu 0 comentarii

Actualizat: 22.05.2017 - 19:01

Deputatul Miron Ignat, reprezentantul, în Parlament, al rușilor lipoveni a afirmat, într-un interviu pentru presa rusă, că "românii se spală în troacă", potrivit B1.

"Românii ne invidiază. Doar lipovenii sunt muncitori. La noi, casele sunt frumoase, peste tot este curat, satele sunt îngrijite. În satele lipovene nu este nicio curte fără baie, pe când românii se spală în troacă", a declarat deputatul Miron Ignat într-un interviu pentru agenţia de presă TASS.

Ulterior, deputatul a mai adăugat că românii îi discriminează pe lipoveni.

"Conform datelor noastre, sunt circa 107-110 mii de lipoveni în România, dar datele oficiale susţin că sunt doar 37 de mii. De ce? Pentru că Guvernul subestimează intenţionat numărul minorităţilor naţionale. Mulţi lipoveni mi s-au plâns că, în timpul recensământului, au fost convinşi să se declare români. L-am contactat pe prefect, iar acesta şi-a cerut scuze, dar cam atât", a mai declarat Ignat.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...