Elena Udrea: Laura Codruța Kovesi trebuie să demisioneze. O să depun plângere împotriva sa

Fostul deputat Elena Udrea a declarat, marți, pentru știripesurse.ro, că va depunde "plângeri peste tot în lume împotriva șefei DNA, Laura Codruța Kovesi", după ce, procurorul Mihaela Moraru Iorga a dezvăluit că

Share

Iulia Iancu 0 comentarii

04.07.2017 - 23:24

Fostul deputat Elena Udrea a declarat, marți, pentru știripesurse.ro, că va depunde "plângeri peste tot în lume împotriva șefei DNA, Laura Codruța Kovesi", după ce, procurorul Mihaela Moraru Iorga a dezvăluit că i s-ar fi transmis că ar trebui să o rețină pe Udrea pentru 24 de ore.

"Sunt șocată. Este incredibil. Acum m-a sunat avocatul să-mi spună. Știam că s-au făcut presiuni să fiu arestată. Înainte puteau să spună că vorbesc eu, o inculpată, dar acum o spun chiar procurorii. Kovesi trebuie să demisioneze. O să-i fac plângeri peste tot în lumea asta. Vorbesc cu avocatul și vom vedea ce se poate face", a mai declarat Elena Udrea.

Procurorul Mihaela Moraru Iorga a acuzat-o, marți, pe șefa DNA, Laura Codruţa Kovesi, că a făcut presiuni pentru reţinerea Elenei Udrea, ”chiar şi pentru o noapte”, deşi nu exista aviz pentru arestare din partea Parlamentului şi atunci ”totul era doar un circ mediatic”. 

”În situaţia privind dosarul Elenei Udrea în care Parlamentul a da aviz pentru reţinere, nu şi pentru arestare şi în care am ieşit şi am spus clar la acel moment ca atât timp cât nu avem arestare, nu se impune reţinerea că ar însemna să facem doar un circ mediatic. Am închis telefonul, am luat măsura controlului judiciar pe cauţiune şi consider că a fost o măsura corectă având în vedere avizul Parlamentului.

Nu mi-a spus în mod direct, pentru că nu procedează niciodată în mod direct. Sună, întrebă sau efectiv intervenea printr-un procuror şef adjunct care era coordonatorul secţiei a doua. Mi-a spus ca opinia conducerii este ca ar trebui reţinută pentru că există aviz de reţinere. A fost mesajul doamnei procuror şef . Chiar şi pentru pentru o noapte. Ceea ce mi s-a părut bizar. Şi este motivul pentru care în noaptea aia mi-am inchis telefonul”, a declarat procurorul Mihaela Moraru Iorga.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...
Loading...
loading...