4 C
București
marți, 19 martie 2024
AcasăPoliticăFirea, convinsă că liderul PSD nu va convoca Comitetul Executiv

Firea, convinsă că liderul PSD nu va convoca Comitetul Executiv

Firea este convinsă că Liviu Dragnea va convoca şedinţa doar în momentul în care se asigură că va avea voturile prin care să fie îndepărtată din funcţiile politice pe care le deţine. ”Asta este, se trăieşte şi fără funcţii politice”, a spus Firea.

”Mi-aştept sentinţa, aştept să fim convocaţi la Comitetul Executiv, prea mari surprize nu vor fi. Am înţeles că situaţia mea este deja decisă, dar voi merge”, a declarat, vineri, Gabriela Firea.

Întrebată la ce sentinţă se aşteaptă, Firea a precizat că a înţeles că urmează să i se retragă funcţiile politice, respectiv preşedinte al PSD Bucureşti şi al PSD Ilfov.

”Asta este, se trăieşte şi fără funcţii politice. Eu am venit în PSD ca simplu membru”, a mai spus Firea, precizând că nu i se pare normal ca cele două funcţii să fie ”scoase la mezat”, atâta timp cât ea nu a fost îndepărtată din ele.

”De pe 2 septembrie, de la CEx-ul de la Neptun, unde am avut pentru prima oară alt punct de vedere decât domnia sa, de aproape o sută de zile, domnul Dragnea are o singură preocupare: cum să o înlăture pe Gabriela Firea. Nu cred că este normal. (…) Sunt convinsă că nu va convoca Comitetul Executiv decât atunci când va avea cu siguranţă voturile necesare îndepărtării Gabrielei Firea”, a mai spus Firea.

Cele mai citite

Recital de goluri la Arad! UTA și FC Voluntari au făcut spectacol în prima etapă a play-out-ului

UTA Arad a învins-o pe FC Voluntari cu scorul de 4-3, pe teren propriu, luni seară, în prima etapă a play-out-ului Ligii 1. UTA...

De la Forumul Economic Mondial,  la Forumul Economic de la Saint Petersburg

Pe harta Europei există două orașe, unul de 11.000 de locuitori și altul de 5,6 milioane, care au ceva în comun: găzduiesc cele mai...
Ultima oră
Pe aceeași temă