9.5 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăPoliticăEdilul Gheorghe Cojocaru a semnat pentru orașul Murfatlar un nou proiect finanțat...

Edilul Gheorghe Cojocaru a semnat pentru orașul Murfatlar un nou proiect finanțat din PNRR

Edilul Gheorghe Cojocaru a semnat pentru orașul Murfatlar un nou proiect finanțat din PNRR!

Chiar în ultima zi lucrătoare dinaintea sărbătorilor, Gheorghe Cojocaru, primarul orașului Murfatlar s-a deplasat la București unde a semnat un nou contract prin PNRR Componenta 5, Valul Rezolvării – ,,Renovarea energetică sau aprofundată a clădirilor rezidențiale multifamiliale”.
,,Astăzi, vineri 23.12.2022, când majoritatea oamenilor au intrat în febra pregătirilor pentru Sărbătoarea Crăciunului, m-am deplasat la București și vă aduc vești bune pentru orașul nostru de la Moș Crăciun. Am semnat un nou contract de finanțare prin PNRR. Este vorba de Reabilitarea termică a blocurilor C1, C4, C5 și C6 din orașul Murfatlar, arondate Asociației de proprietari nr. 7, Basarabi”. Proiectul vizează o suprafață desfășurată de 13. 346,25 mp. iar valoarea este de 15.636.501,21 lei.

,,Tot azi, am semnat un act adițional privind proiectul Reabilitarea blocului 16, P+1E situat pe Aleea Lalelelor, ce asigură finanțarea proiectului din bugetul Ministerului Dezvoltării în valoare de 1.172.845,65 lei pentru lucrările ce vor continua”, a mai anunțat Gheorghe Cojocaru, edilul orașului Murfatlar.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Fântânile arteziene din Sectorul 4, pregătite pentru zilele călduroase de vară

Sectorul 4 al Capitalei este o comoară ascunsă pentru cei care își doresc să exploreze frumusețea orașului. Printre numeroasele sale atracții, cum ar fi...
Ultima oră
Pe aceeași temă