16.9 C
Bucharest
Sunday, 28 May 2023
HomePoliticăDrulă: Consiliul partidului european ALDE, la București

Drulă: Consiliul partidului european ALDE, la București

Următorul Consiliu al partidului european ALDE, din care USR face parte, va fi organizat la Bucureşti, în octombrie 2023, anunţă preşedintele Uniunii Salvaţi România, Cătălin Drulă.

“Vom pregăti în toamnă, la Bucureşti, anul electoral 2024, care începe chiar cu alegerile europarlamentare. Este o onoare pentru noi şi o recunoaştere a muncii pe care USR o face în fiecare zi pentru aceste valori ale liberalismului, ale democraţiei. Ne bucurăm să-i găzduim pe partenerii noştri europeni la Bucureşti, în octombrie”, a precizat liderul USR.

O delegaţie a partidului, condusă de Cătălin Drulă, participă în aceste zile la Congresul ALDE desfăşurat în Suedia, la Stockholm, unde a fost făcut anunţul oficial legat de organizarea viitorului consiliu.

Din delegaţia USR la Congresul ALDE mai fac parte parlamentarii Dan Barna, Diana Buzoianu, Ionuţ Moşteanu, Cristina Prună, Cristian Seidler, dar şi europarlamentarul USR Vlad Botoş şi vicepreşedintele USR Vlad Voiculescu. USR este reprezentată la evenimentul de la Stockholm şi de primari USR, printre care Clotilde Armand, Radu Mihaiu şi Elena Lasconi, şi viceprimarii Flavia Boghiu şi Alexandra Tătaru.

Alianţa Liberalilor şi Democraţilor pentru Europa este formată din 60 de partide liberale din întreaga Europă şi este reprezentată în instituţiile Uniunii Europene cu 65 de deputaţi şi cinci membri ai Comisiei Europene. 

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mihail Mușoiu lucrează în presa centrală din anul 2008. Din anul 2018 lucrează la “România liberă”. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. Deține un master în Cercetare în Științele Comunicării. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă