Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Dragnea: Iohannis, cel mai mare mut pe care l-a dat politica românească, a început să facă gălăgie

Liderul PSD Liviu Dragnea a spus, duminică, în discursul susţinut la mitingul PSD de la Târgovişte, că preşedintele Klaus Iohannis este cel mai mare mut pe care l-a dat politica românească.

Share

Florin Budescu 0 comentarii

Actualizat: 19.05.2019 - 14:59

Acum, acesta a început să facă gălăgie, susţinând că acesta a realizat industria urii, dezbinarea între români şi afirmând că şeful statului nu îşi poate iubi ţara.

Dragnea a declarat duminică, la mitingul electoral de la Târgovişte, că Iohannis nu are un proiect de ţară sau vreun gând bun pentru România.

“Am auzit şi aţi auzit şi dumneavoastră în ultima perioadă pe cel mai mare mut pe care l-a dat politica românească a început să facă gălăgie. Credeţi că are Iohannis ceva de spus? Credeţi că are vreun proiect de ţară? Credeţi că are vreun proiect, vreun gând bun pentru România? Nu are, oameni buni. El şi ai lui fac gălăgie pentru a acoperi un sunet care începe să se audă din ce în ce mai tare. Este sunetul creşterii economice, este sunetul scos de motoarele industriei şi agriculturii”, a spus Dragnea.

Liderul PSD a afirmat că Iohannis a realizat industria urii, dezbinarea între români.

“Şi Iohannis a realizat ceva în industrie. Industria urii. Ura între români, dezbinarea şi războiul români între români. Pentru că acest om nu îşi poate iubi ţara. De ce credeţi că chiar dacă institutele din România, instituţiile străine au arătat care e creşterea economică a României, a doua din Europa, al treilea an, peste 5% creştere economică, peste 3.000 de lei salariul mediu net... De ce credeţi că ei în continuare, el şi ai lui stau în gură cu cifrele mincinoase? Pentru că şi-ar dori ca România să o ducă rău, doar să nu aibă dreptate PSD-ul”, a afirmat Dragnea, conform News.ro.

Liderul PSD spune că Iohannis vrea să distrugă democraţia, că el vrea să câştige cu procurorii şi că nu respectă rezultatul alegerilor.

“Şi între noi şi ei, între Iohannis şi ai lui, este o mare diferenţă. În primul rând, noi iubim democraţia, Iohannis şi ai lui vor să o distrugă. Noi iubim alegerile, credem în alegeri, Iohannis crede în servicii. Noi vrem să câştigăm la vot, Iohannis vrea să câştige cu procurorii. Noi tot timpul am respectat şi vom respecta rezultatul votului, Iohannis mereu a vrut şi va dori să-l răstoarne. Noi am respectat şi vom respecta tot timpul voinţa acestui popor, pe Iohannis nu-l interesează”, a afirmat şeful social-democraţilor.

Dragnea crede că ne confruntăm cu un război securist dus de Iohannis, pe care PSD nu l-a dorit, dar este obligat să-l ducă.

“Ne confruntăm cu un război securist dus de Iohannis. Şi vă spun ceva foarte clar. Nu noi am dorit acest război, dar suntem obligaţi să-l ducem şi să-l câştigăm. Ăsta nu poate să ţină minte două întrebări, hal de preşedinte al unei ţări. Făcea semne să tragă mira. La cine mai venea mira la televizor? La Ceauşescu. Ne-am întors cu 30 de ani în urmă, oameni buni”, a explicat preşedintele PSD.

Dragnea susţine că PSD a început demascarea maşinăriei de poliţie politică şi că serviciile secrete vor fi aşezate în matca lor constituţională.

“Am început să demascăm odioasa maşinărie de poliţie politică ce a fost construită în această ţară şi care e dusă la apogeu de Iohannis şi o vom distruge oameni buni. Am hotărât să oprim abuzul instituţiilor de forţă şi să aşezăm serviciile secrete în matca lor constituţională, fiecare în România trebuie să se ocupe de ceea ce spune Constituţia”, a mai spus Dragnea la Târgovişte.

Citește totul despre:

#dragnea #critici #iohannis

Comentarii

loading...