Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Dăncilă şi membrii Cabinetului, la Monumentul Unirii de la Alba Iulia

Premierul Viorica Dăncilă şi membrii Cabinetului său au ajuns, joi, la Monumentul Unirii din Alba Iulia.

Share

Rl online 0 comentarii

29.11.2018 - 11:02

"Mă bucur că Guvernul României şi-a pus amprenta pe acest monument care va dura peste ani şi care este inaugurat chiar acum, la o sută de ani de la Marea Unire. Este un lucru foarte bun", a spus Dăncilă, citează Agerpres.

Premierul şi întregul Cabinet au făcut o fotografie la monument. La sosirea în Alba Iulia, Dăncilă a fost întâmpinată de prefectul judeţului, Dănuţ Hălălai, şi de preşedintele PSD Alba, deputatul Ioan Dîrzu.

La momentul sosirii premierului, echipele de muncitori continuau să lucreze la amenajarea Parcului Unirii, unde este amplasat monumentul.

De la Monumentul Unirii, membrii Executivului s-au îndreptat înspre Catedrala Ortodoxă a Reîntregirii.

La Alba Iulia urmează să aibă loc o şedinţă solemnă a Guvernului, dedicată celebrării Zilei Naţionale în anul Centenarului Marii Uniri.

Delegaţia guvernamentală aflată la Alba Iulia a fost huiduită de un grup de zece persoane. Oamenii au strigat ”Demisia” şi ”Ruşine să vă fie”.

Oamenii s-au aşezat la 20 de metri distanţă de delegaţia guvernamentală, în Piaţa Cetăţii, unde aveau loc depuneri de coroane la statuia lui Mihai Viteazul.

Cele zece persoane au strigat la portavoce ”Demisia” şi ”Ruşine să vă fie”.

Grupul a fost liniştit după o intervenţie a janadarmilor, care au mers să discute cu protestatarii.

Comentarii