Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto Arhiva

Critici dure la adresa lui Klaus Iohannis: "Bineînțeles că era vinovat"

Realizatorul B1 Tv Radu Banciu a criticat în ediţia de luni a emisiunii ”Lumea lui Banciu” modul în care se raportează la prezumția de nevinovăție Klaus Iohannis.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 20.02.2018 - 12:29

Cricitile vin după ce Ludovic Orban a spus într-un interviu pentru EVZ că prezumția de nevinovăție se aplică și în politică pentru că este „fundamentală pentru democrație”.

”Chiar dacă promite că PNL îl va susține tot pe Klaus Iohannis la viitoarele alegeri prezidențiale - ce blestem, până la urmă - Ludovic Orban îl contrazice pe șeful statului și spune că prezumția de nevinovăție ar trebui să se aplice și în politică. Iohannis fusese clar, dar fără să se refere la el, fusese clar pentru noi, ceilalți, că oricare dintre noi ar avea probleme, prezumția de nevinovăție n-ar funcționa. La el cert nu se aplică.

Și el a avut probleme, ba chiar înainte de a fi numit președinte. Instanța nu i-a dat dreptate, a pierdut practic procesul, apropo de casele lui fraudulos obținute în Sibiu. Pentru că, s-o spunem din capul locului, nu poți să câștigi niciun proces, și chiar dacă îl câștigi înseamnă că a fost o întâmplare, când ai șase case. Un om care dispune de șase case când nu are copii, nu că asta ar fi o problemă, nu are cum să câștige în instanță un proces în România. E clar că ceva e putred acolo. Nu-mi spuneți mie că omul ăla a lucrat curat, cu mănuși, frumos în toate contractele alea. E absolut imposibil.

Bineînțeles că era vinovat, dar iată că nu a aplicat în cazul său ceea ce pretinde de la alții. Ludovic Orban ce să facă? Bineînțeles că spune că prezumția de nevinovăție este importantă și în politică, pentru că nu putem să ne batem joc de politicieni. El e, în orice caz, un personaj marionetă și cred că sunt mulți în PNL care de-abia așteaptă să i se înfunde.

Oricum, el nu are niciun viitor. Și dacă ar câștiga cumva acest proces, ceea ce n-ar fi nicio surpriză, și ar ajunge basma curată și s-ar prezenta la prezidențialele viitoare, s-ar face de râs. N-are nicio șansă Ludovic Orban, ar fi bătut practic de oricine. Chiar prezența sa în turul doi e aproape 100% improbabilă. E greu de crezut că un asemenea om ar putea să convingă electoratul din România după atâta amar de vreme în care nu s-a evidențiat cu absolut nimic”, a afirmat Radu Banciu, la B1 tv.

"În politică nu funcţionează prezumţia de nevinovăţie aşa cum funcţionează în Justiţie", a subliniat președintele României. Liderul PNL consideră, însă, că aceasta se aplică și în politică.

Comentarii

loading...