17.3 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăPoliticăCristian Urs, monarhistul „SMART”, vrea să câștige Primăria Făgăraș

Cristian Urs, monarhistul „SMART”, vrea să câștige Primăria Făgăraș

Liderul monarhiștilor brașoveni, Cristian Urs, și-a lansat astăzi candidatura din partea PNL, la Primăria Făgăraș, în prezența majorității primarilor liberali din Țara Făgărașului, dar și a ministrului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Adrian Veștea.

Este membru PNL din anul 2010 și a fost consilier local în Consiliul Local Făgăraș în perioada 2012- 2016.

Totodată, el s-a ocupat și de proiectele și de organizarea Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei în județul Brașov, în special în Țara Făgărașului.

Foto Facebook Cristian Urs, 14 decembrie 2017

Partidul Național Liberal și-a anunțat candidatul pentru pentru funcția de primar al municipiului Făgăraș încă de vineri, 22 martie. Într-o conferință de presă organizată la sediul Organizației Județene PNL Brașov, Cristian Urs a fost anunțat candidat din partea partidului, la alegerile locale din iunie, pentru primăria Făgăraș.

Cristian Urs are 38 de ani, este căsătorit și are doi copii, iar de profesie este inginer constructor. În prezent este director vânzări proiecte majore în cadrul uneia dintre cele mai mari firme de profil din lume.

Foto arhiva RL, 30 martie 2024

El a spus că în ultimii 8 ani, în Făgăraş au fost făcute lucrări „pe repede înainte”, iar pentru unele proiecte cu finanţare europene există riscul pierderii banilor europeni. „Propunerea mea este proiectul «SMART Făgăraş», care se traduce prin Sănătate, Mobilitate, Atitudine, Regenerare, Transparenţă”, a anunţat Cristi Urs.

Cristian Urs și-a lansat candidatura chiar de ziua de naștere a mamei lui, Georgeta Urs, candidatul PNL la Primăria Făgăraș oferindu-i acesteia, la acest eveniment, un buchet de flori.

Foto arhiva RL, 30 martie 2024

Monarhiștii au adus un omagiu martirilor anticomuniști la Făgăraș

La 9 martie este marcată, în fiecare an, Ziua deţinuţilor politic anticomunişti din perioada 1944-1989.
Cu acest prilej, în fața Monumentului Rezistenței Anticomuniste din Făgăraș a avut loc o ceremonie de comemorare a tuturor celor care, în timpul regimului comunist, au fost prigoniți, sau chiar și-au pierdut viața, în numele libertății și al credinței strămoșești.

La eveniment au participat reprezentanții mai multor instituții locale, ai partidelor politice și ai asociațiilor civice, printre care și Alianța Națională pentru Restaurarea Monarhiei.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Semifinale Liga Campionilor: Borussia Dortmund a învins-o pe Paris Saint-Germain cu scorul de 1-0 (1-0)

Borussia Dortmund a învins-o pe Paris Saint-Germain cu scorul de 1-0 (1-0), miercuri seara, pe teren propriu, în prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor...

Rezervele valutare ale BNR, în scădere

Rezervele valutare la Banca Naţională a României (BNR) totalizau 62,511 miliarde de euro la data de 30 aprilie 2024, în scădere cu 2,7% comparativ...

ANAF a publicat „Lista albă” pentru primul trimestru din 2024

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) a publicat „lista albă" a persoanelor juridice care au declarat şi au achitat la scadenţă obligaţiile fiscale de plată şi...
Ultima oră
Pe aceeași temă