12.2 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăPoliticăCorina Crețu, formată de Ion Iliescu, ar putea ajunge președinte al PSD

Corina Crețu, formată de Ion Iliescu, ar putea ajunge președinte al PSD

Corina Crețu a fost consilieră și purtătoare de cuvânt a lui Ion Iliescu în perioada în care acesta a fost președinte al României.

În prezent, Corina Crețu este europarlamentar ales pe listele PSD și deține funcția de comisar european pentru Politică Regională.

Discuția de la Antena 3, legată de Corina Crețu, a pornit de la o previziune astrologică.

“Este un an greu pentru Corina Crețu. Ea trebuie să aibă grijă. Astrele o anunță că va avea piedici. Se pare că cineva nu o iubește. Are un an greu”, a spus prezicătorul Mihai Voropchievici.

“Adică ce vreți să spuneți, că a deranjat pe cineva? Va veni în România și va prelua PSD-ul”, a susținut Dana Grecu.

Ea nu a precizat de unde are această informație, dar despre Corina Crețu se știe că a fost în vizită în România acum o săptămână.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Gabriela Firea anunță că situația lui Cătălin Cârstoiu va fi discutată în coaliție în curând

Preşedintele PSD Bucureşti, Gabriela Firea, a declarat joi că situaţia candidatului susţinut de PSD şi PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, ar urma să...

Un cutremur cu magnitudinea inițială de 6,4 grade pe Richter a lovit sudul Japoniei

Un cutremur cu magnitudinea preliminară de 6,4 grade a lovit miercuri seara sudul Japoniei, a anunțat Agenția Meteorologică Japoneză, citată de Reuters, conform stiripesurse.ro. Epicentrul...

Mari personalități artistice vor fi prezente la Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu din iunie

Ediţia din acest an a Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu (FITS) va aduce în România, în perioada 21-30 iunie, numeroase personalităţii mondiale...
Ultima oră
Pe aceeași temă