21.3 C
București
vineri, 10 mai 2024
AcasăPoliticăBREAKING. Discuția telefonică a lui Iohannis cu regele Iordaniei

BREAKING. Discuția telefonică a lui Iohannis cu regele Iordaniei

Potrivit sursei citate, Iohannis i-ar fi transmis regelui Iordaniei că România nu a luat încă o decizie oficială legată de mutarea ambasadei țării noastre din Israel la Ierusalim. “O analiză este în derulare cu implicarea și avizul tuturor instituțiilor cu atibuții în domeniul politicii externe și al securității naționale. România menține poziția Uniunii Europene în această chestiune”, a fost mesajul transmis de Klaus Iohannis regelui Iordaniei.

În perioada 25-27 martie, Majestatea Sa Regele Iordaniei Abdulah II vizitează România la invitația președintelui României, Klaus Iohannis.

Regele Iordaniei va avea o întâlnire cu președintele Klaus Iohannis și va participa la un dineu, la Palatul Cotroceni. Totodată, regele Iordaniei are programat un tur al Parlamentului.

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mihail Mușoiu lucrează în presa centrală din anul 2008. Din anul 2018 lucrează la “România liberă”. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. Deține un master în Cercetare în Științele Comunicării. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar.
Cele mai citite

6 piese de mobilier esențiale în amenajarea unei camere pentru tineret

Cu siguranță, amenajarea unei camere pentru tineret este o sarcină care necesită atenție și creativitate....

Gabriela Firea: „Primarul oamenilor sau primarul împotriva oamenilor? Asta au de ales bucureştenii pe 9 iunie!”

Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, spune că pe 9 iunie bucureştenii au de ales între „fapte concrete şi experimente ratate”, între „primarul...

Șapte legi promulgate azi de Iohannis

Președintele Klaus Iohannis a promulgat astăzi șapte legi. Potrivit Administrației Prezidențiale, șeful statului a semnat, astăzi, următoarele decrete: Decret pentru promulgarea Legii privind unele măsuri pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă