Foto: INQUAM PHOTOS

Alina Gorghiu: Cei din PSD se prefac că se luptă pentru mărirea alocaţiilor copiilor

Alina Gorgiu, senator PNL, spune că PSD doar mimează o luptă pentru dublarea alocațiilor copiilor și că liberalii refuză să intre în jocul social-democraților.

Share

Petronel Tudor 0 comentarii

Actualizat: 23.11.2020 - 15:01

„PSD încearcă în continuare cu disperare să ţină în funcţiune în mod artificial majoritatea toxică de la Senat. Azi a mai fost o încercare în acest sens, din fericire, a eşuat. Este foarte bine aşa, românii ştiu de mult timp că nu pot aştepta nimic bun de la majoritatea de stânga, PSD a avut la dispoziţie 30 de ani să demonstreze că poate face ceva şi rezultatul s-a văzut.”, a declarat Alina Gorgiu, citată de News.ro.

În opinia sa, social-democrații au un discurs populist, total neserios, folosit doar în scopuri electorale în contextul apropierii alegerilor parlamentare din 6 decembrie.

„Se prefac acum că se luptă pentru mărirea alocaţiilor copiilor dar asta este dovadă că au ajuns cu ipocrizia la cote maxime. Alocaţiile au fost deja mărite de guvernul PNL din septembrie. De altfel, ultimele 3 măriri de alocaţii au fost făcut de PNL, inclusiv ultima dublare a acestora. Mai departe, nu avem cum să îi lăsăm să arunce bugetul ţării în aer!”, a adăugat Alina Gorghiu.

PSD a încercat luni să convoace Biroul Permanent al Senatului, pe ordinea de zi figurând cererea de reexaminare a președintelui Klaus Iohannis privind respingerea Ordonanței de Urgență a Guvernului ce prevede majorarea etapizată, până în iulie 2022, a alocației de stat pentru copii pe care PSD o vrea majorată imediat.

Comentarii