Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Adrian Ţuţuianu

Adrian Ţuţuianu: Moțiunea de cenzură este o poveste, nu se poate introduce

"Moţiunea de cenzură este o poveste. În sesiunea extraordinară nu se poate introduce moţiunea de cenzură", a declarat, joi, senatorul Adrian Ţuţuianu.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

18.06.2020 - 16:18

Senatorul Adrian Țuțuianu (fost membru PSD, în prezent la Pro România) consideră că nu poate fi inițiată o moțiune de cenzură și este de părere că liderul PSD, Marcel Ciolacu, știe și el acest lucru.

"Moţiunea de cenzură este o poveste. În sesiunea extraordinară nu se poate introduce moţiunea de cenzură. Domnul Ciolacu, nu că nu ştie, intenţionat induce în rândul membrilor, simpatizanţilor PSD şi opiniei publice ideea că e pregătit de moţiune de cenzură", a declarat, joi, senatorul Adrian Țuțuianu.

Potrivit acestuia, este imposibil ca Marcel Ciolacu să inițieze o moțiune de cenzură după starea de alertă, întrucât "în 17 iulie suntem în vacanţă parlamentară, poate fi o sesiune parlamentară extraordinară în cadrul căreia nu se poate promova o moţiune de cenzură".

Comentarii