4 C
București
marți, 6 decembrie 2022
AcasăOp & EdOpiniiMascarada “Selecționerul”

Mascarada “Selecționerul”

În rândul infractorilor e celebră schema “Maradona”, dar Răzvan Burleanu a inventat manevra “Selecționerul”.

Paote că au mai rămas câteva voci publice care încă erau convinse că îndelungata căutare de selecționer după demisia lui Mirel Rădoi nu a fost o mascaradă.

Ultima decizie a lui Burleanu și a oamenilor săi elimină însă orice dubiu.

Conducerea FRF a vrut să arate că vrea să numească selecționer al Naționalei chiar și nume mari ale fotbalului românesc, cu experiență, care au criticat însă politica FRF din mandatele lui Burleanu.

FRF nu a semnat cu Ladislau Bölöni pentru că acesta nu a acceptat condiționarea rămânerii pe bancă de obținerea primului loc în grupa de Liga Națiunilor.

Același contract a fost semnat de Eduard Iordănescu, România a terminat pe ultimul loc, dar FRF a renunțat la marile sale pretenții.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mihail Mușoiu lucrează în presa centrală din anul 2008. Din anul 2018 lucrează la “România liberă”. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. Deține un master în Cercetare în Științele Comunicării. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar.
Cele mai citite

Nouriel Roubini prevestește venirea mamei crizelor economice

Niciun economist de marcă sau vreo instituție de consultanță financiară nu s-a hazardat în predicții asupra viitorului. Economistul Nouriel Roubini, supranumit “profetul crizei,” riscă...

FIFA a demarat o procedură disciplinară împotriva câtorva jucători din Uruguay

FIFA a deschis o procedură disciplinară împotriva jucătorilor din Uruguay Jose Maria Gimenez, Diego Godin, Fernando Muslera și Edinson Cavani, după ce jucătorii s-au...

Lucian Romașcanu o acuză pe Clotilde Armand că-l instigă să încalce legea în cazul imobilului Casa Miclescu

Ministrul Culturii, Lucian Romașcanu, afirmă că primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, îi solicită să încalce legea în cazul unui litigiu aflat în recurs la...
Ultima oră
Pe aceeași temă