15.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăLifestyleVrei să dăruiești un cadou potrivit anotimpului? Alege romanticele buchete de toamnă

Vrei să dăruiești un cadou potrivit anotimpului? Alege romanticele buchete de toamnă

Ce vă putem recomanda noi? Să alegeți întotdeauna cadouri simbolice sau cadouri care să aducă bucurie. Cadouri care nu pot fi refuzate, cum sunt florile. 

Iar pentru timpul rămas din toamna aceasta, vă recomandăm buchete de flori deosebite, pe care le puteți comanda din florării online, astfel încât să nu mai pierdeți timpul în trafic, căutând florile perfecte. În plus, le puteți trimite chiar și persoanelor care nu locuiesc în același oraș cu voi și cu siguranță le veți face o bucurie. V-am pregătit mai jos o lista de buchete pe care noi le considerăm ideale pentru a fi dăruite toamna aceasta! 

Buchetul De Toamna Cu Germini Și Craspedia se potrivește perfect în această listă de recomandări, datorită cromaticii lui și a florilor și materialelor folosite. Pentru realizarea lui s-au folosit germini, craspedia, minirosa galbenă, frunze de stejar natur, asclepias portocaliu, pampas, frunze cordyline, pere, dovleci ornamentali și alte materiale care să completeze tot aranjamentul. Fiind un buchet complex, nu s-ar fi potrivit un ambalaj care să contrasteze cu frumusețea lui, așa că s-a optat pentru o panglică satinată portocalie, în ton cu restul culorilor. 

 

                            

A doua propunere este una inedită: Buchetul De Toamna Cu Trandafiri Și Amaranthus. Probabil o să fiți de acord cu noi că este un buchet deosebit, cum nu ați mai văzut în ultimul timp. Nu este doar un buchet de flori, ci este compus din amaranthus roșu, trandafiri roșii, hortensie, brassica, lisianthus, mere și alte materiale. Este un buchet romantic, pe care îl puteți dărui fără probleme iubitei voastre sau soției. 

 

                                   

 

 

 

Probabil și următorul buchet va ajunge rapid printre preferatele voastre: Buchetul De Toamna Cu Trandafiri Ciclam Și Brassica. Acesta este confecționat din trandafiri ciclam, brassica, lisianthus, pampas, frunze cordyline, accesorii uscate și alte materiale. Acest buchet ne demonstrează că de cele mai multe ori putem alege și altfel de cadouri, inedite, care să aibă la fel de mult succes. 

 

                                

 

Dacă vreți să oferiți un buchet elegant, clasic, dar care totuși este unic prin combinația de flori și de materiale, vă recomandăm Buchetul De Flori Everything Is Love. Acesta se remarcă datorită frumuseții florile care îl compun: trandafiri roșii, minirosa crem, alstroemeria roșie, crini grena, lalele roșii, anthurium peach, germini, salix, cordyline, salal și alte materiale. Acesta transmite emoții și este ideal pentru a sărbători dragostea matură, dragostea care nu are nevoie de prea multe gesturi pentru a fi demonstrată.

                              

Iar ultimul buchet pe care vi-l recomandăm este Buchetul Trandafiri Roșii Și Bujor Grena. Așa cum probabil știți deja, bujorii sunt flori care nu sunt disponibile tot timpul anului, așa că va recomandăm să profitați de acest buchet cât timp mai este în stoc. Este un buchet ideal pentru a fi dăruit persoanei iubite, pentru o ocazie specială. Este compus din trandafiri roșii, astilbe grena, bujor grena, cupe cymbidium grena, pistachio, salix și alte materiale.

                                  

Cele mai citite

Cutremur produs în zona seismică Vrancea, în această dimineață

Un cutremur cu magnitudinea de 3,5 grade pe Richter s-a produs, vineri dimineaţa, la ora locală 2:05, în judeţul Buzău, zona seismică Vrancea, potrivit...

Cultură de canabis, descoperită într-o comună din Călărași. Un bărbat a fost reținut de procurorii DIICOT

Un bărbat a fost reţinut, joi, de procurorii DIICOT, după ce ar fi iniţiat şi dezvoltat, într-o comună din judeţul Călăraşi, două culturi de...

Universitatea Craiova, primul eșec cu Gâlcă pe bancă! Oltenii au fost surclasați pe teren propriu de CFR Cluj

Universitatea Craiova a pierdut pe teren propriu în fața celor de la CFR Cluj cu scorul de 0-1, în etapa a șasea a play-off-ului...
Ultima oră
Pe aceeași temă