15.7 C
București
joi, 30 mai 2024
AcasăLifestyleVivi Răchită, secundul lui Piţurcă: „ E posibil să ne ocupăm tot...

Vivi Răchită, secundul lui Piţurcă: „ E posibil să ne ocupăm tot noi de meciul cu Irlanda de Nord”

Vivi Răchită, secundul lui Victor Piţurcă, spune că mai sunt multe de discutat în legătură cu echipa naţională şi mutarea la arabi. Chiar dacă au reziliat contractul cu Federaţia Română de Fotbal, Piţurcă şi Răchită vor discuta azi cu Răzvan Burleanu şi vor decide dacă vor rămâne pentru meciul cu Irlanda de Nord.

„Sunt şanse mari să rămânem tot noi pentru meciul cu Irlanda de Nord, deoarece timpul este foarte scurt. Vom avea o discuţie în acest sens cu domnul Răzvan Burleanu, azi, la Federaţie şi vom lua o decizie, sperăm noi, cea mai bună pentru echipa naţională”, a declarat Vivi Răchită pentru România Liberă.

Răchită a vorbit şi despre viitorul tehnician al echipei naţionale: „Am văzut şi eu numele vehiculate, sunt  nume de antrenori pe care eu îi apreciez, toţi au calităţi, nu aş putea numi unul singur ca fiind cel mai potrivit pentru echipa naţională în acest moment. Tot ce pot spune este că ar fi potrivit un antrenor român,care îi cunoaşte pe jucători, mentalitatea lor, nu avem nevoie de un antrenor străin”.

Cât despre decizia de a pleca acum, înaintea meciului cu Irlanda de Nord, Răchită a comentat: „ A fost o ofertă de nerefuzat, acum era timpul să plecăm, nu are vreo legătură cu egalul din meciul cu Ungaria. A fost un rezultat nemeritat, trebuia să câştigăm. Avem însă 7 puncte, am învins în Finlanda. Până la finalul campaniei, mai erau preconizate 6 puncte cu Insulele Feroe şi mininum două cu celelalte echipe. România, cu acest calcul ar fi fost calificată la European”.

Răchită speră totuşi ca decizia lui Victor Piţurcă de a pleca de la naţională împreună cu staff-ul său să nu îi afecteze pe tricolori: „ Sper să nu fie afectaţi de această schimbare şi să meargă în continuare pe acest drum fixat şi care duce în Franţa”.

Vivi Răchită a vorbit şi despre obiectivele de la Al Ittihad: „ Anul acesta, la finalul sezonului, trebuie să clasăm echipa pe unul dintre primele trei locuri, iar la anul, când vom avea tot sezonul la dispoziţie trebuie să câştigăm campionatul. Mai sunt multe lucruri de discutat, aşteptăm să vedem şi noi contractul exact, ce clauze sunt şi dacă sunt, deocamdată atât ştiu”.

Stilul de viaţă al arabilor nu îl sperie pe fostul tehnician al Petrolului. „Nu mergem acolo la distracţie, mergem la muncă, nu văd de ce nu ne-am adapta. Va fi, sper, o experienţă fericită, din care sper să ne întoarcem cu CV-ul mai bogat”, a conchis Vivi Răchită.

 

  

Cele mai citite

Primar din Buzău cercetat penal pentru folosirea resurselor primăriei

Mai mulți locuitori ai comunei Cozieni, județul Buzău, au făcut publice acuzații grave împotriva actualului primar al localității, susținând că acesta comite infracțiuni...

Dispută Brazilia-Israel: Președintele Lula da Silva și-a revocat ambasadorul de la Tel Aviv

Președintele brazilian Luiz Inacio Lula da Silva l-a revocat pe ambasadorul său în Israel și l-a trimis în calitate de reprezentant special la Geneva,...

Cazurile AEGEK și SIVECO, aproape să îngroape ministerul lui Adrian Câciu! Guvernul scoate de la saltea 300 de milioane de lei

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, condus de Adrian Câciu, se confruntă cu posibilitatea un blocaj financiar semnificativ din cauza unei serii de sentințe...
Ultima oră
Pe aceeași temă