18 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăLifestyleVin Diesel, în stare de şoc după ce dublura sa a căzut...

Vin Diesel, în stare de şoc după ce dublura sa a căzut de la nouă metri înălțime

Bărbatul a căzut de la o înălţime de aproximativ nouă metri şi s-a rănit grav la cap, în timp ce filma pentru o scenă din lungmetrajul “Fast & Furious 9”, în care joacă Vin Diesel şi Michelle Rodriguez. Accidentul a avut loc pe platourile de filmare ale Warner Bros. Studios situate în Leavesden, Hertfordshire, Marea Britanie.

Bărbatul a fost transportat de urgenţă, cu elicopterul, la Spitalul Regal din Londra. Deocamdată nu au fost făcute publice informaţii despre starea de sănătate a acestuia.

Filmările au fost suspendate o zi, au anunţat reprezentanţii companiei Universal, iar poliţia britanică a deschis o anchetă.

O sursă a declarat pentru Daily Mail că Vin Diesel a fost văzut pe platouri la câteva secunde după accident. “Era tulburat, complet sub şoc, cu lacrimi în ochi. A văzut ce s-a întâmplat”, a declarat sursa.

În 2002, o altă dublură a lui Vin Diesel, cascadorul Harry O’Connor, a murit în timpul filmărilor pentru superproducţia “Triplu X/ XXX”, care aveau loc la Praga.

Regizat de Justin Lin, filmul “Fast & Furious 9” este programat pentru lansare în mai 2020.

În 2013, decesul actorului Paul Walker nu a împiedicat lansarea celui de-al şaptelea film din franciza de acţiune “Fast & Furious”. Fraţii acestuia l-au înlocuit pe regretatul actor pentru finalizarea filmărilor.

Cele mai citite

Pachetul de 61 de miliarde pentru Ucraina sau despre cum “era păcii s-a încheiat în Europa”

Congresul american a adoptat un pachet de 90 de miliarde de dolari pentru acordarea de ajutor militar Ucrainei, Israelului și Taiwanului. Fiindcă o reacție...

Vopsirea auto profesională. Etapele procesului de vopsire pas cu pas

Vopsirea auto profesională este un proces complex și meticulos, care implică mai multe etape distincte pentru a obține un finisaj impecabil și durabil. În...

Universitatea Craiova, primul eșec cu Gâlcă pe bancă! Oltenii au fost surclasați pe teren propriu de CFR Cluj

Universitatea Craiova a pierdut pe teren propriu în fața celor de la CFR Cluj cu scorul de 0-1, în etapa a șasea a play-off-ului...
Ultima oră
Pe aceeași temă