12.3 C
București
vineri, 24 septembrie 2021

Vin Diesel, în stare de şoc după ce dublura sa a căzut de la nouă metri înălțime

Bărbatul a căzut de la o înălţime de aproximativ nouă metri şi s-a rănit grav la cap, în timp ce filma pentru o scenă din lungmetrajul „Fast & Furious 9”, în care joacă Vin Diesel şi Michelle Rodriguez. Accidentul a avut loc pe platourile de filmare ale Warner Bros. Studios situate în Leavesden, Hertfordshire, Marea Britanie.

Bărbatul a fost transportat de urgenţă, cu elicopterul, la Spitalul Regal din Londra. Deocamdată nu au fost făcute publice informaţii despre starea de sănătate a acestuia.

Filmările au fost suspendate o zi, au anunţat reprezentanţii companiei Universal, iar poliţia britanică a deschis o anchetă.

O sursă a declarat pentru Daily Mail că Vin Diesel a fost văzut pe platouri la câteva secunde după accident. „Era tulburat, complet sub şoc, cu lacrimi în ochi. A văzut ce s-a întâmplat”, a declarat sursa.

În 2002, o altă dublură a lui Vin Diesel, cascadorul Harry O’Connor, a murit în timpul filmărilor pentru superproducţia „Triplu X/ XXX”, care aveau loc la Praga.

Regizat de Justin Lin, filmul „Fast & Furious 9” este programat pentru lansare în mai 2020.

În 2013, decesul actorului Paul Walker nu a împiedicat lansarea celui de-al şaptelea film din franciza de acţiune „Fast & Furious”. Fraţii acestuia l-au înlocuit pe regretatul actor pentru finalizarea filmărilor.

Ultima oră
Pe aceeași temă