Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

VIDEO The Humans, Teodora Dinu şi Dora Gaitanovici, în finala selecției naționale Eurovision

The Humans, Teodora Dinu şi Dora Gaitanovici s-au calificat duminică seară în finala selecţiei naţionale Eurovision, la ultima semifinală, care a avut loc la Sighişoara.

Share

Adrian Bărbulescu 0 comentarii

19.02.2018 - 08:06

Juraţii au fost Marian Ionescu, Ilinca Băcilă, Nicu Patoi, Liliana Ştefan şi Viorel Gavrilă (preşedintele juriului).

Grupul The Humans a obţinut un total de 58 de puncte, Teodora Dinu - de 50 de puncte, iar Dora Gaitanovici - de 42. The Humans a primit maximul de puncte - 12 - din partea Ilincăi Băcilă, a lui Marian Ionescu, Nicu Patoi şi Viorel Gavrilă. Liliana Ştefan a acordat punctajul maxim Teodorei Dinu.

În cea de-a cincea semifinală au concurat Save („All We Need”), Tomher Cohen („Baby You’re The Only One”), Sergiu Bolota („Every Little Thing”), Dora Gaitanovici („Fără Tine”), Teodora Dinu („Fly”), The HUMANS („Goodbye”), Iliana („I Won’t Lie”), Evermorph („Live Your Life”), Alexandru Ungureanu („Sail With Me”), Manuel Chivari („Somebody To Love”), Maria Suciu („Sweet Nothing”) şi Denisa Trofin („Tears”).

Trupa Direcţia 5, invitată special, a susţinut un recital în finalul ultimei semifinale a selecţiei naţionale pentru Eurovision Song Contest 2018. În acest an, selecţia naţională se desfăşoară sub sloganul „Eurovision uneşte România!“. În premieră, în concurs au intrat 60 de piese, câte 12 pentru fiecare semifinală.

Pe 25 februarie, în finala concursului, care va avea loc la Sala Polivalentă din Bucureşti, doar publicul va alege reprezentantul României pentru concursul european, dintre cele 15 piese rămase în concurs după cele cinci semifinale. Eurovision Song Contest 2018 va avea loc la Lisabona, cu semifinalele pe 8 şi 10 mai şi finala pe 12 mai. România va participa în cea de-a doua semifinală.

Comentarii

loading...