22.8 C
București
marți, 25 iunie 2024
AcasăSportAlte sporturiGALERIE FOTO. Paige Spiranac, încrezătoare când se îmbracă sexy

GALERIE FOTO. Paige Spiranac, încrezătoare când se îmbracă sexy

Este destul de clar că Paige Spiranac nu este deloc interesată să audă ce au de spus criticii ei atunci când vine vorba despre ceea ce poartă în timp ce joacă golf. Recent, în cadrul emisiunii lui Key Adams, diva cu 3,8 milioane de urmăritori pe Instagram a declarat că se simte încrezătoare atunci când se îmbracă sexy.

„Așa mă simt cel mai bine. Întotdeauna m-am îmbrăcat așa. Îmi place să fiu sexy, mă face să mă simt încrezătoare în mine. Cu siguranță sunt momente în care mă dau mare pe rețelele de socializare. Este corpul meu, sunt deciziile mele și pot alege ce vreau să port”, a spus blondina.

Aceasta a mai declarat că jocul de golf nu are nicio legătură cu modul în care se îmbracă. Paige a subliniat că pasiunea ei pentru golf este ceea ce contează: „Încă poți respecta și susține tradiția jocului – nu trebuie să fie vorba doar despre garderoba ta. Încerc doar să împărtășesc povestea mea personală și să fiu autentică”.

Paige, care înainte de a se apuca de golf a practicat gimnastica, a mărturisit că la început nu avea banii necesari pentru a-și cumpăra un echipament adecvat pentru noul sport: „Când am trecut la golf, mă simțeam bine în maiouri. Nu aveam suficienți bani pentru a-mi cumpăra un echipament adecvat golfului. Așa că purtam jambiere și maiouri din garderoba proprie. Am învățat să joc golf pe terenuri publice, acolo unde nu exista un cod vestimentar strict”.

Deși golful a fost sportul care a făcut-o celebră, Paige Spiranac a devenit o adevărată senzație a internetului datorită postărilor incendiare cu care își delectează admiratorii. Desemnată în 2022 cea mai sexy femeie din lume de către revista Maxim, Paige a fost detronată în acest an de Ashley Graham, un modelul consacrat pentru formele sale voluptoase.

Pentru a-și mulțumi fanii, tânăra în vârstă de 30 de ani și-a lansat propriul site pe bază de abonament, denumit sugestiv OnlyPaige, promițând „cele mai sexy fotografii ale ei vreodată”. Pe lângă pozele provocatoare, abonații au acces la o mulțime de tutoriale cu instrucțiuni pentru îmbunătățirea jocului de golf. În timpul unui episod din podcast-ul „Playing A Round With Paige”, blondina a ținut să clarifice discuțiile cu privire la postarea de conținut nud: „Nu, nu există nuditate acolo. Cred că unii oameni sunt confuzi pentru că l-am denumit OnlyPaige, dar acesta este doar un nume obraznic pentru a-mi bate joc de OnlyFans”.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Iohannis le arată Tricolorilor că n-a fost așa rău cu Belgia: pe el Rutte l-a bătut de la vestiare

Ilustrație: Marian Avramescu Spre deosebire de prima partidă a Naționalei României la Turneul Final al Campionatului European de Fotbal UEFA EURO 2024, în care...

Iohannis le arată Tricolorilor că n-a fost așa rău cu Belgia: pe el Rutte l-a bătut de la vestiare

Ilustrație: Marian Avramescu Spre deosebire de prima partidă a Naționalei României la Turneul Final al Campionatului European de Fotbal UEFA EURO 2024, în care...
Ultima oră
Pe aceeași temă