26 C
București
duminică, 14 iulie 2024
AcasăSportAlte sporturiGALERIE FOTO. Ebanie Bridges, campioana cu cont pe OnlyFans

GALERIE FOTO. Ebanie Bridges, campioana cu cont pe OnlyFans

Este evident că Ebanie Bridges nu se lasă până când nu obține ceea ce vrea în ring, dar când vine vorba de relaxare și destindere, chiar și o supercampioană are nevoie de o pauză. Și ce modalitate mai bună există de a scăpa de stresul ringului decât printr-o vacanță pe o plajă exotică. Campioana din Australia a luat o scurtă pauză de la antrenamentele grele și meciurile incitante pentru a se bucura de soarele și nisipul plajelor mediteraneene.

Cunoscută și sub numele de „The Blonde Bomber”, Ebanie Bridges este una dintre cele mai promițătoare figuri din lumea boxului feminin. Cu un palmares impresionant și o atitudine neînfricată în ring, Bridges a cucerit rapid inimile fanilor din întreaga lume. Cu toate acestea, nu doar aptitudinile sale din ring au făcut-o cunoscută. Ebanie este o obișnuită a platformelor de socializare, unde își împărtășește momente din viața personală.

Recent, blonda a fost în centrul atenției datorită unor fotografii incendiare postate pe Instagram. Aflată pe o plajă din Malta, Ebanie s-a etalat în fața fanilor în toată splendoarea, într-un costum de baie îndrăzneț, care i-a evidențiat fizicul bine lucrat. Cei aproape 800.000 de fani au reacționat entuziast la imaginile sexy, iar comentariile de pe rețelele de socializare au fost pline de complimente pentru campioană.

Pugilista nu a uitat de antrenamente nici măcar în timpul vacanței. Tot în postările de pe Instagram, ea a apărut făcând exerciții pe plajă, demonstrându-și angajamentul constant față de sport și sănătate. Această combinație de frumusețe, forță și determinare a cucerit inimile fanilor și i-au făcut pe mulți să își pună întrebarea: „Cum poate o persoană să arate atât de bine și să fie atât de puternică?”

Dar Ebanie nu e doar o simplă pugilistă. Când nu e în ring, blonda de 36 de ani își delectează cei mai fideli fani cu filmulețe incendiare. Recent, aceasta a dezvăluit că stilul ei de viață luxos a fost susținut doar datorită conținutului de pe OnlyFans, ea luptând ultima oară în decembrie 2022, când a învins-o pe rivala Shannon O’Connell.

„Mulțumesc lui Dumnezeu pentru OnlyFans, pentru că pot merge mai departe și mă pot antrena full time la sală. Mă scutește de a nu fi nevoită să-mi iau un al doilea loc de muncă. Mă ajută să-mi pregătesc viitorul”, a declarat recent blonda.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă